В момента в страната ни има подем на българските кино

...
В момента в страната ни има подем на българските кино
Коментари Харесай

Феновете в еуфория: Рая от „София: Ден и нощ“ се връща на екран?

В момента в страната ни има напредък на българските кино и телевизионни продукции. Един от най-успешните сериали, който сложи и началото на този взрив, е сериалът „ София: Ден и нощ “. В него има някои неизменими герои като Боби, Коко и Дани. Но в сериала се появиха и доста герои, които по една или друга причина напуснаха продукцията. Една от героините, които напусна сериала, бе Рая. Рая бързо се трансформира в фаворитка на почитателите, освен поради хубостта си, само че и поради забавната й история. Актрисата, която изигра ослепително ролята на Рая, е Михаела Павлова.

Михаела се занимава професионално с танци и сега има лична школа, в която образова хората на това изкуство. Откакто тя напусна сериала, доста от почитателите непрекъснато споделят, че желаят Рая да се завърне в шоуто. Оказва се, че Михаела Павлова в действителност ще се завърне на екран. Това обаче няма да се случи в „ София: Ден и нощ “, а в един от другите нашумели български сериали – „ Следвай ме “. Това е онлайн сериал, който преглежда връзките сред младежите и реализира забележителен триумф в онлайн пространството.

Михаела напусна „ София: Ден и нощ “, с цел да се концентрира върху танците.

Въпреки това откакто е получила голям брой оферти от разнообразни продукции, тя е решила, че сега може да се отдалечи за известно време от кариерата си на танцьорка и да се посвети на актьорството. Продуцентите от „ Следвай ме “ не пожелаха да разкрият доста за ролята, която ще играе Михаела в сериала, само че споделиха, че героинята й ще донесе доста промени в сериала и във към този момент построените връзки сред останалите герои.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР