В момента в София проф. Габровски сам си подбира екип,

...
В момента в София проф. Габровски сам си подбира екип,
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще настоява за избора на проф. Габровски, ако се стигне до третия мандат

" В момента в София проф. Габровски самичък си сортира екип, който да е оптимално далечен от всички партии. За мен това е единственият работещ вид да се направи държавно управление с къс живот, с цел да се вземат неотложни решения, които са значими за хората, тъй като всичко е спряло ", сподели пред публицисти в Силистра водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него проф. Габровски е бил претрупан с извънредно тежка и патриотична задача.

Но е убеден, че ще бъде селекциониран добър екип, който по-най бързия метод би трябвало да влезе за гласоподаване в Народното събрание.

Той означи, че това не е кабинет на ГЕРБ, а единствено е подсилен от партията.

Борисов беше безапелационен, че няма късмет за осъществяване на втория мандат за сформиране на кабинет, тъй като " с корупцията никой не желае да се сдружи ".

Той съобщи, че партията му няма да прави повече крачки обратно и в случай че се стигне до трети мандат, от ГЕРБ ще упорстват да бъде препоръчано това държавно управление, което ще избере проф. Габровски.

Според водача на ГЕРБ миграционният проблем може да бъде спрян единствено със съдействието на Турция. По думите му в последните месеци България се е трансформирала в главен дом на трафикантите.

" Затова загубихме уважението на доста страни в Европа. Преди години нулева миграция при ГЕРБ и при мен, в този момент виждате какъв безпорядък. Всеки ден служители на реда задържат каналджии ", уточни Борисов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР