В момента сме свидетели на политическа безпомощност от страна на

...
В момента сме свидетели на политическа безпомощност от страна на
Коментари Харесай

Киселова: Парламентарните избори могат да се проведат заедно с втория тур на местните

„ В момента сме очевидци на политическа беззащитност от страна на всички парламентарни групи. Местните избори могат да бъдат изтеглени малко по-рано, а парламентарните – да се проведат дружно с втория тур на локалните, очерта разнообразни благоприятни условия експертът по конституционно право ”.

Това мнение изрази в изявление за БНР доцент Наталия Киселова, учител по конституционно право.

„ Забавят опцията да се премине към същинската работа на Народното събрание. Всяка една от двете страни желае да се опитат да надделеят в договарянията и оттова да преобладават освен в държавното управление, само че и в границите на Народното събрание. Комисиите, респективно законодателната активност стават заложници. Все още върви измерване на силите сред първите и вторите “, смята тя.

Политическа партия подцениха водача на ГЕРБ Бойко Борисов, а държанието на Демократична България демонстрира „ онази нерешителност, която трябваше да имат и Политическа партия “, счита тя.

„ Ако се опитваш да играеш с Борисов по неговите правила, той ще те надиграе. Затова би трябвало да се играе по разпоредбите на Конституцията “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР