В момента паралелно в различните региони на света върви последният

...
В момента паралелно в различните региони на света върви последният
Коментари Харесай

Как се развива борбата за класиране на VALORANT Champions 2022

В момента редом в другите райони на света върви последният шампионат, даващ право на класиране за VALORANT Champions 2022, най-големия шампионат по VALORANT за годината. В крайните стадии на Last Chance Qualifier поглеждаме към отборите, които към момента се борят да си подсигуряват място на идния шампионат в Истанбул.

Регион Южна Америка (VCT 2022: South America LCQ)

Оттук ще се класират два отбора. Още през днешния ден ще стане ясно името на първия от тях, след дуела сред FURIA и Esports. Победителят си обезпечава виза за Истанбул, а изгубилият ще се изправи против триумфиралия от двойката Keyd Stars против TBK Esports в директен мач за втората южноамериканска квота.

Регион Източна Азия (VCT 2022: East Asia LCQ)

Оттук, както и от останалите райони, единствено 1 отбор ще си подсигурява място на VALORANT Champions. Edward Gaming към този момент завоюва финала в горната част на схемата, надигравайки с 2:0 Northeption. Така EDG е единствено на крачка от Истанбул, само че би трябвало да завоюва и огромния край на следващия ден – противник ще бъде спечелилият от двойката Northeption (който слезе в долната част, след провалянето от EDG) против On Sla2ers.

Регион Европа (VCT 2022: EMEA LCQ)

Във финала на горната част на схемата следва мач сред M3 Champions и Team Liquid. Победителят се класира за огромния край, а изгубилият слиза в долната част на схемата, в очакване на спечелилия от двойката G2 против OG LDN UTD. Всички мачове са през днешния ден, като се изключи огромния край, който ще дефинира класиралия се отбор за VALORANT Champions. Той е в неделя.

Here are the Top 5 plays from the LCQ. Featuring and
— VALORANT Champions Tour EMEA (@valesports_emea)
Регион Северна Америка (VCT 2022: North America LCQ)

В горната част на схемата тимът на The Guard (собственост на фамилия Крьонке) победи с 2:0 FaZe Clan и се класира за огромния край. FaZe Clan слезе в долната част на схемата, където ще се изправи против 100 Thieves за място на огромния край и късмет за реванш против The Guard.

​снимка: gettyimages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР