В момента не е ясно кой управлява - има няколко

...
В момента не е ясно кой управлява - има няколко
Коментари Харесай

Дилов- син: Дори служебно правителство на Радев ще е по-добро от сегашното

В момента не е ясно кой ръководи - има няколко кръга на въздействие и все по-често от изказванията на премиера излиза наяве, че той не знае какво се случва изключително в региона на стопанската система, а просто си прави ПР.

Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Любен Дилов-син, народен представител от ПГ на ГЕРБ-СДС.

" Създал се е следващият безпорядък, който демонстрира, че ръководещите не знаят какво вършат и са изгубили центъра. Много хора вършат аналогии сред ръководещата коалиция и Национална движение „Симеон Втори", които също пристигнаха на власт с партии-мандатоносители, само че там откакто поеха ръководството си направиха политическа групировка, която носи ясна отговорност. Каквито и забележки да имаме към ГЕРБ и към Борисов за последните 10 години, е било ясно кой носи отговорността. Сега имаме един изцяло неразбираем модел на ръководство, в който най-после всеки ще си измие ръцете. Вече се вижда, че и обособени членове на обединението стартират да се държат предизборно. "

Според Любен Дилов - наследник единственото, което сплотява ръководещите, е позицията им против ГЕРБ. В този смисъл той обвърза арестите на Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов и вътрешните проблеми на ръководещата коалиция.

" Нито едно от дейностите на полицията при арестите не могат да бъдат наречени “неотложни”. По-скоро дребният кръг, който ръководи, се беше доста тормозил, че в случай че инцидентно бъде поискано от България оръжие за Украйна, това ще е краят на обединението. Помните и обстановката в петък с форсмажора, което ни даде съображение да назоваваме Нинова " форсмажоретката на държавното управление " - също обърка Министерски съвет и държавното управление даже не си организира съвещанието, а го анулира. Арестите ги сплотиха и им подсетиха че имат общ зложелател. Затова назовавам ръководещите " башибозук " - могат да завоюват борбата, само че не и да ръководят. " - сподели Дилов.

Любен Дилов-син прикани за предварителни избори и акцентира, че едно служебно държавно управление на Румен Радев в предизборна конюнктура би управлявало по-добре страната от сегашните ръководещи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР