В момента наблюдаваме как се унищожава партийната система в България

...
В момента наблюдаваме как се унищожава партийната система в България
Коментари Харесай

Политолог: Статуквото вижда Нинова като пречка и тя е алтернативата

В момента следим по какъв начин се унищожава партийната система в България по същия метод, както през 1934 година се не разрешават партиите и се открива безпартиен режим на Борис III. Това сподели политологът Борислав Ангелов пред БНР - Благоевград и направи асоциация сред настоящето служебно държавно управление и кръга " Звено ".

" Тогава кръгът събира играчи от всички политически партии, масонските кръгове и българските военни. Виждаме нещо сходно и в този момент. Българските военни като че ли имат интерес към политиката, а знаем, че в една народна власт военните се държат надалеч от политиката ", сподели Ангелов. Той подсети и че хората от " Звено " се свързани с трите преврати в България през предишния век.

Политологът предвижда невиждана предизборна акция в България. " Имаме служебно държавно управление, назначено от Румен Радев, което е деен участник в нея. Макар главната му цел да е да се занимава с изборите, то организира политика на реваншизъм, ориентирана най-много към Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия. Очевидно някои хора в страната желаят да се върне статуквото и виждат в лидерката на социалистите пречката това да не се случи и тя е алтернативата ", сподели Ангелов.

Той разяснява и тематиката за газа.

" Служебното държавно управление работи целеустремено, с цел да потвърди, че има единствено една опция за газа, което не е по този начин. Служебното държавно управление на Румен Радев се пробва да играе игра на два стола - с " Газпром " в интерес на руснаците, и с F-16 - на Съединени американски щати ", сподели още политологът.

Борислав Ангелов изясни и че през последните години в България се обрисува трайна наклонност от ръководства на служебни държавни управления - без парламент и надзор. " Имаме държавен глава, който няма и шест години като президент, а близо година ръководи със служебно държавно управление. Тоест той носи отговорност за протичащо се в страната, той е деен участник в тези процеси. Аз по тази причина споделям, че служебното държавно управление е деен участник в изборния развой ", сподели още Ангелов.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР