В момента Хали Бери изглежда щастлива с половинката си Ван

...
В момента Хали Бери изглежда щастлива с половинката си Ван
Коментари Харесай

Хали Бери ще плаща издръжка на бившия си съпруг Оливие Мартинес

В момента Хали Бери наподобява щастлива с половинката си Ван Хънт и не се интересува доста какво хората мислят и споделят по неин адрес.

Любопитен факт към персоналния живот на актрисата е, че едвам в този момент тя е съумяла да завърши и последните елементи по развода си с Оливие Мартинес.

През октомври 2015 година двамата оповестиха, че се развеждат след единствено две години брак. От връзката си те имат деветгодишен наследник Масео. И чак в този момент, осем години по-късно, Хали Бери и Оливие Мартинес са прецизирали какво ще се случва с попечителството над сина им.

От документите излиза наяве, че като част от съглашението им попечителството над сина им ще бъде взаимно. Също по този начин съгласно People, Бери се е съгласила да заплаща на Мартинес по 8000 $ на месец за детска прехрана.

И това не е всичко. Оливие Мартинес ще получава по 4.3% от всеки приход на Хали Бери, надхвърлящ 2 милиона $. Актрисата ще поеме напълно и образованието на Масео в частно учебно заведение, както и разноските за всевъзможни извънкласни действия.

Бери се е съгласила даже да върне на някогашния си брачен партньор всички пари, които е похарчил за сина им за учебната 2023-2024 година Освен Масео, Хали Бери има и щерка Нала (15 г.) от връзката си с Габриел Обри, с който се раздели през 2010 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР