В мислите ни винаги има някой, както и ние сме

...
В мислите ни винаги има някой, както и ние сме
Коментари Харесай

Знаци, че някой мисли за вас

В мислите ни постоянно има някой, както и ние сме в нечии мисли. Едни от най-приятните са тези свързани с любовта. Въпреки това, не всеки път към нас се изпращат положителни мисли. Оказва се, че има по какъв начин да усетим, когато някой ни мисли. Сърбящо око, дискомфорт по време на хранене... Кои са другите знаци?

Изпитвате непредвидени страсти

Намирате се на работа, на празненство, смеете се, танцувате, само че внезапно стартирате да се чувствате тъжни, има прилив на страсти. Това може да е знак, че някой ви липсва. Или пък, когато се чувствате обезпокоени, уплашени, само че внезапно стартирате да чувствате някаква топлота в себе си. Това също може да е знак, че някой мисли за вас, изпраща ви позитивни трептения, в тях има усеща, интерес към вас.

Бузите или ушите ви горят

Ако няма физическа причина бузите или ушите ви да са зачервени, да ги усещате топли, то вие сте в устата или мислите на някого. Ако бузите ви горят, това може да се преглежда като плесници от разстояние. Може би някой ви загатва с не положителни планове. От друга страна, за горенето на ушите се счита, че някой е влюбен във вас и вие сте възприемчиви към страстите му.

Хълцане

Освен в случай че страдате от стомашни проблеми, пили сте или сте яли бързо, хълцането може да е знак, че някой се оплаква от вас. Ако имате съмнение кой е този човек, добре е да избягвате отрицателното му наличие.

Телепатия

Телепатията е индикатор за изключителна връзка сред два индивида, зараждаща непринудено и естествено. Той или тя може да се пробва да се свърже с вас по съкровен метод. Разбира се такава телепатична връзка можем да усетим с родственици, другари, освен с някого, към който изпитваме любовни страсти. Въпреки това, телепатичната връзка може да бъде и малко изтощителна.

Сънища

Докато останалите признаци, че някой може би ви мисли се демонстрират в будно положение, сънищата също може да са знак, че сте в нечии мисли. Ако сънувате необикновено реалистични сънища с човек от всекидневието ви или с някого, който не сте виждали от години, това не всеки път е инцидентно. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР