В миналото съществували строги правила за етикет, които хората спазвали.

...
В миналото съществували строги правила за етикет, които хората спазвали.
Коментари Харесай

Ето 5 неща, които правят една жена истинска дама

В предишното съществували строги правила за етикет, които хората спазвали. Ето и някои правила, с които всяка съвременна жена ще наподобява като същинска кралска персона.

Не се облягайте на стола
Ако една дама седи на маса, тя би трябвало да седнала в средата на стола и с изправен тил. Стойката е извънредно значима, а в случай че се облягате непрекъснато на облегалката на стола, можете да забравите за прав тил.

Не се опасявайте от работата
Истинската дама в никакъв случай не бяга от физическия труд. Дори херцогините и императриците работят, когато събитията постановат това.

Не оставяйте телефона си на масата
Съвременната жена няма да сложи телефона си на масата, когато е на публично място, като кафене или ресторант. Това ще насочи прекалено много внимание към устройството, а и когато си в добра компания, кой би и желал да се изолира с телефона си преглеждайки фотоси.

Не дръжте ръцете си на кръста
Поставяйки ръцете си на ханша, не е вярната позиция, която би трябвало да заемем по време на фотоси или публично събитие. Ако сме в обстановка, в която не знаем къде да сложим ръцете си, по-добре да ги държим пред тялото си.

Не се обръщайте, в случай че не ви повикат по име
Добре възпитаната жена в никакъв случай няма да се обърне, след свиркане или възклицание, като „ Хей! “. Според етикета този разговор е добре да стартира най-малкото с „ извинете “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР