В миналия парламент ПП късно предложиха програма за управление. В

...
В миналия парламент ПП късно предложиха програма за управление. В
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Ако Румен Радев избере БСП - вървим ускорено към избори

" В предишния парламент Политическа партия късно предложиха стратегия за ръководство. В този - още в изборната нощ споделиха че ще са съпротива. Обърнахме малко внимание на това което се оферираше. В част от препоръчаната стратегия периодите са нереалистични, част желаеха конституционни промени. Трябва обаче кардинален спор ", съобщи доцент Наталия Киселова в студиото на Българска национална телевизия.

" Други промени са доста дълготрайни - част са противоречиви и може би не могат да се осъществят в границите на месеци. Този спор трябваше да стартира доста по-рано. Сегашната стратегия беше мигач към гласоподавателите - в коя посока ще завият ", сподели тя.

" В България има незабавни въпроси - по-интензивно да действат институциите. Фундаментален въпрос - дали желаеме да живеем по този начин както живяхме 2009-2021 ", посочи специалистът.

" С връчването на третия мандат президентът Румен Радев ще дефинира с огромна възможност какво следва. Ако избере Българска социалистическа партия - вървим по-ускорено към избори ", счита доцент Киселова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР