В Международния ден на доброволеца – ден, в който институции

...
В Международния ден на доброволеца – ден, в който институции
Коментари Харесай

Кметът на Община Родопи: Всеки акт на доброволчество прави...

В Международния ден на доброволеца – ден, в който институции и неправителствени организации изричат почитание и признателност към хората, които безплатно оказват помощ за подобряването на живота на уязвимите и нуждаещите се от помощ, кметът на Община ”Родопи” Павел Михайлов насочва привет към всички, които работят от сърце, без насила, в помощ и изгода на другите.

“Доброволчеството е активност на благосклонност, то се трансформира в политика, ориентирана към млади и възрастни, които се нуждаят от поддръжка. Всеки акт на доброволчество прави света по-добър.

Годината ни изправи пред тествания, освен поради пандемията,която владее света към този момент втора година. Благодаря на всички, които се отзовават на всеки вик за помощ, за всеотдайния труд, отделено време и хуманното отношение.

Лятото беше тежко за нашата община, когато породиха три огромни пожара- в Кадиево, Първенец и Белащица. Благодаря на хората, които помогнаха за преодоляване на стихиите и участваха в гасенето с подръчни материали, без искания за подвиг, а с възприятие на изпълнен честен и човешки дълг.

Нека днешният ден бъде време за признателност към всички Вас, който безкористно подадохте ръка на по-слабите, на самотните, на страдащите и възрастните хора. Дарихте труд и време, вярвайки в смисъла на това да бъдем помагащи, обичащи, обгрижващи, когато е най-трудно!

Моето Благодаря е за всички Вас!

Свързани вести Доброволците от "Пловдив 112 " са тихите герои в тежки времена
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР