В магазина Microsoft Store за Windows 10 се появи играта

...
В магазина Microsoft Store за Windows 10 се появи играта
Коментари Харесай

Мистериозният Surface Phone на Microsoft идва - излезе първата игра за Andromeda OS

В магазина Microsoft Store за Windows 10 се появи играта Miami Street, основана от студиото Electric Square с поддръжката на Microsoft Studios.
Това е рали симулатор, който не е по този начин добър като своите аналози за Android и iOS, само че друго провокира интереса на консуматори и експерти. Това е първата игра, усъвършенствана за доста мобилни устройства.



В метаданните на играта Miami Street се вижда, че тя е основана освен за операционната система Windows 10, само че и за същата Оценка за съвместимост, само че с графичната среда Andromeda OS . Тоест, в този момент отпадат всички подозрения, че след няколко месеца Microsoft ще показа и ще стартира продажбите на този станал към този момент тайнствен смарт телефон.

По всичко проличава, че софтуерният колос си е направил съответните заключения от неуспеха на платформата Windows Mobile. Сега към този момент Microsoft авансово приготвя стратегиите и приложенията, които потребителите със Surface Phone ще могат да изтеглят незабавно след закупуване на устройството. А в случай че този развой продължи, и другите приложения ще получат съгласуемост с Andromeda OS, без значение дали са остарели или нови.

Очакванията са Surface Phone да бъде най-технологичният смарт телефон на 2018 година. Според някои източници, устройството ще има сгъваем екран.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР