В любовта попадаме на различни партньори. Особено опасни са контролиращите. Не

...
В любовта попадаме на различни партньори. Особено опасни са контролиращите.
Не
Коментари Харесай

Как да разпознаете контролиращия партньор?

В любовта попадаме на разнообразни сътрудници. Особено рискови са контролиращите.
Не е наложително те да бъдат враждебни, нападателни. Контролът може да бъде под доста форми и контролиращата половинка може да е видимо загрижена, само че зад това ѝ лице да се крие човек, с помощта на който ние ден след ден губим себе си като персона. Дали вие се намирате по отношение на подобен човек? Вижте 10 признака.

1. Той ви изолира от околните ви – Тактиките на изолираност могат да бъдат открити или скрити. Също по този начин е допустимо сътрудникът ви да се оплаче, че вашите близки не го поддържат, което ви принуждава да се чувствате по този начин, като че ли би трябвало да изберете страна.

2. Не може да одобри рецензия – А вие с времето няма да желаете да изразявате мнението си свободно, с цел да не се окажете отговорни за това, че вредите на егото му. Тази динамичност не е здравословна за връзката.

3. Става извънредно прихватлив – Контролиращият сътрудник ще желае да знае къде сте всяка минута. Може да ви наподобява безобидно да сте на кафе с другарка, а той да ви звънне по телефона най-малко един път, с цел да ревизира по какъв начин сте, дали си прекарвате добре и т. н. Това прилепващо държание може да значи ревнивост, само че също по този начин упражнява власт и надзор. Много е евентуално да желае да се почувствате отговорни и да изоставите това, което вършиме, с цел да му обърнете внимание.

4. Чувствате се по този начин, като че ли постоянно грешите – Контролиращите сътрудници постоянно стартират разногласия и кавги „ от нищото “. По същия метод те са склонни да омаловажават и атакуват околните си за видимо положително държание. Със сигурност може да ви се стори, че каквото и да вършиме, не е задоволително положително.

5. Важна е единствено неговата позиция – Това също е различен симптом на контролиращия сътрудник. Той няма предпочитание да види нещата от гледната точка на обичания човек. Така че, в случай че в миналото не сте съгласни (което по своята същина е обикновено в една връзка), той ще завърши диалога ви и евентуално ще ви накара да се почувствате неуместно, че мислите друго от него.

6. Саботира напредъка ви – Контролиращият сътрудник в любовната връзка няма да поддържа стремежите ви към това да надграждате себе си, да ставате по-добрата версия на себе си. Вместо това ще търси способи да ви разубеди, да ви внуши, че не се нуждаете от това нещо, че няма да се справите.

7. Иска да ръководи всички финанси – Всяка двойка борави с парите по друг метод, само че нормално е червен байрак, когато единият сътрудник желае цялостен надзор върху финансите на семейството.

8. Неговата обич се усеща като условна – Може да наподобява, че той ви обича, когато нещата вървят добре, само че той бързо ще отдръпна любовта си, когато зародят проблеми. Следователно може да почувствате голям напън да бъдете „ съвършени “ когато и да е.

9. Той е ревностен – Независимо дали ревнува от различен мъж или от вашия триумф в работата, контролиращият сътрудник се възприема като в негласна конкуренция със своите половинки. Неговата ревнивост може да се трансформира в параноя.

10. Често ви лъже – Лъжата също може да е знак за надзор, тъй като значи, че той не ви почита задоволително, с цел да ви каже истината. Той да вземем за пример може да излъже за своята честност или финанси и всичко това, с цел да ви държи надалеч от радара за това, което в действителност се случва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР