В любовта нищо не е толкова просто, колкото изглежда. Най-лошото

...
В любовта нищо не е толкова просто, колкото изглежда. Най-лошото
Коментари Харесай

10 притеснителните знака в една връзка, които често пренебрегваме

В любовта нищо не е толкоз просто, колкото наподобява. Най-лошото е, че когато сме влюбени, слагаме розовите очила и оставаме слепи за някои явни разлики с колегата си. Съветваме ви да си отваряте очите на четири за тези предупредителни знаци у колегата:

1. Не е претърпял предходната връзка.

Ако половинката ви непрекъснато приказва за бившия/бившата, това не е на добре. Твърде евентуално е да ви употребява единствено с цел да се почувства по-добре – освен това може да бъде изцяло неумишлено.

2. Оплаква се от всичките си някогашни гаджета.

Е, няма по какъв начин всички някогашни да са ужасни, а единствено той/тя – съвършен. Очевидно си имате работа с човек, който не е податлив да потърси виновността у себе си и постоянно упреква другите.

3. Избухва при всеки спор.

Ако половинката ви вземе, че стартира да чупи всякакви работи и изпада в гняв при най-малкия спор, бягайте надалече. Подобна експанзия не минава с времето и рано или късно може да посегне и на вас.

4. Не възприема брака като значима стъпка.

Не е наложително да сключвате брак, с цел да бъдете семейство, само че е значимо през цялото време да сте си изяснили позициите по този въпрос. Живот на фамилни начала или подписване на брак? За вас може да бъде доста значимо, а за индивида насреща не.

5. Обича свободата и бързо му омръзват връзките.

Със сигурност това е човек, който не е подготвен за съществено обвързване. Помислете си имате ли време да го чакате да порасне.

6. Постоянно закъснява и не вижда нищо неприятно в това.

Ако индивидът насреща непрекъснато ви кара да го чакате и даже не се извинява, значи, че въобще не цени времето ви и не ви почита. Това е симптом на неприятни черти в характера, които занапред ще излизат нескрито.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР