В Лондон 21-годишната Джема Уотс, която се преструвала на млад

...
В Лондон 21-годишната Джема Уотс, която се преструвала на млад
Коментари Харесай

Англичанка изнасилвала момиченца, маскирайки се като юноша

В Лондон 21-годишната Джема Уотс, която се преструвала на млад мъж и съблазнявала тийнейджърки, беше наказана на 8 години затвор.

Джема Уотс поставила дългата си коса под бейзболна шапка, облякла необятни панталони и качулка и по-късно се снимала по подобен метод. С тези фотоси тя проектирала профили в обществените мрежи, където се показала като 16-годишния Джейк Уитън и по този начин се срещнала с девойки на 13-16 години. За да разсъни интереса им, Джема разгласява видео на кънки на скейтборд и скутер, започвайки диалог с младежи, които я харесват, употребявайки думи от тийнейджърски диалект, и изпращала полуголи фотоси.

Всички прелъстени девойки били уверени, че беседват с момче. Чак от полицията научили, че Джейк е момиче. За доста жертви това било първото им интимно прекарване. Както една от жертвите признала, тя считала, че пипа гениталиите на младия мъж, само че това, явно били компактно завързани чорапи. Уотс се призна за отговорна в седем проблема на "сексуално посягане ", само че в Скотланд Ярд са уверени, че броят на жертвите може да доближи 20-50.

Джема се преструвала на млад мъж толкоз ловко, че даже успявала да заблуди родителите на жертвите си. Веднъж тя съвсем съумяла да измами английската транспортна полиция. През есента на 2018 година двойката оповестила изгубването на щерка си. Изчезналото момиче е открито във трен с Уотс, преоблечено като млад мъж. Когато органите на реда решили да я заведат при родителите й, се оказало, че имат млада жена пред себе си.
По време на следствието се оказало, че връзката с Джема има съществени последствия за девойките. Две от тях се пробвали да лишават живота си. 14-годишната жертва призна, че доста обича Джейк, а в този момент и сърцето й.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР