В Кюстендил Христо Терзийски от ГЕРБ - СДС се изправя

...
В Кюстендил Христо Терзийски от ГЕРБ - СДС се изправя
Коментари Харесай

В Кюстендил: Христо Терзийски от ГЕРБ - СДС се изправя срещу Георги Стамов от ПП - ДБ

В Кюстендил Христо Терзийски от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили се изправя против Георги Стамов от Политическа партия - Демократична България. Терзийски водеше листата в града и на предишните избори, на които ГЕРБ бе първа политическа мощ в района.

 

Терзийски е дълготраен народен представител и някогашен мнистър на вътрешните работи. На второ място в листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е досегашният депутат от Дупница Радослава Чеканска, която е възпитател по специалност. Трета е Михаела Крумова от Кюстендил - общински консултант и ръководител на локалната конструкция на ГЕРБ. Под номер четири е Любомир Георгиев от Сапарева баня - общински консултант и бизнесмен. Пети е Иван Каназирски от община Бобошево - специалист по сигурност, с юридическо обучение. В листата на ГЕРБ, с изключение на познати и одобрени лица, има и нови персони. Едно от новите лица в листата е Мартин Кавдански от Дупница - професионален футболист и представител на младежката конструкция.

 

Стамов, лидерът на Политическа партия - Демократична България, и до момента е депутат. В листата го следват Андрей Мленков, Мария Зарева, Мария Мицова и Николай Табаков от Дупница. Александър Мутавчийски е идващият, родом от Сапарева баня.

 

Николай Златарски е отпред на листата на Движение за права и свободи, Димчо Димчев - на " Възраждане ".

 

Николай Каварджиклиев води листата с кандидати за Народното събрание от Българска социалистическа партия. Снежана Троянска пък е отпред в листата на Има Такъв Народ.

 

Регионът изпраща единствено четирима представители в Народното събрание. Но на предишните избори ГЕРБ - Съюз на демократичните сили съумя да грабне половината, а " Възраждане " и Политическа партия - Демократична България взеха по един мандат.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР