В Курган е задържан 45-годишният Анатолий Е, който извършил нечувани

...
В Курган е задържан 45-годишният Анатолий Е, който извършил нечувани
Коментари Харесай

Самотна, крехка жена се запозна във Фейсбук с мечтан мъжкар, но на първата им среща той разкъсва тялото ѝ със зъби четири часа

В Курган е арестуван 45-годишният Анатолий Е, който направил нечувани зверства със позната, докарвайки я на границата на гибелта. Мъжът измъчвал 41-годишната жена четири часа, отхапвайки носа й и ушите. Роднините на жертвата считат, че мъчителят й се е подготвял усърдно за жестокото закононарушение и е имал желание да убие дамата.

Тя се срещнала с 45-годишния Анатолий в обществените мрежи. След като спечелил доверието й, той я поканил на посетители при себе си в общежитието, където живеел.



Оттам нататък дамата претърпяла същински пъкъл. " Мъчението траяло четири часа, мъжът е късал със зъби части от тялото на тази нежна, безпомощна жена. Душил я с ръце, само че поради кръвта й ръцете му се плъзгали, по-късно почнал да я души с кабели. Съседите чули виковете й, само че поради буйният контингент, който се подвизавал в това общежитие, не реагирали ", описват близки на жертвата.



По думите им, най-после им омръзнало да слушат ужасяващите викове и извикали полиция. Ченгетата закарали дамата в болница и задържали мъжа. Малко по-късно мъчителят бил пуснат на независимост, а в стаята му останала чантата на дамата с ключовете от жилището й. Когато околните пристигнали да ги търсят, не ги разкрили.

" Тя претърпя ужасяващ призрачен сън, а в този момент той е на независимост. Страхува се, че може да проникне през нощта в жилището й и да я задуши. Как са могли да го пуснат ", недоволстват роднините.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР