В кулоарите на парламента Вежди Рашидов, и Цветан Цветанов обясниха

...
В кулоарите на парламента Вежди Рашидов, и Цветан Цветанов обясниха
Коментари Харесай

Рашидов към журналисти: Защо да ви давам обяснения за парите си

В коридорите на Народното събрание Вежди Рашидов, и Цветан Цветанов обясниха имотното си състояние. Рашидов сподели, че е заявил всичко до стотинка. „ Вчера имах позиция, 900 евро не са непазарна цена. Проверете пазара, каквото желая, това ще си върша с парите, от кое място накъде ще ви давам пояснение ”, сподели Рашидов.
„ Има закони, които са спазени, има подмяна, която подхожда на българското законодателство, има доплащане плюс 100 000 лв. съм доплатил да се нанеса в това жилище, не са преференциални цени, аз не знам на какви цени продават „ Артекс”, сподели Цветан Цветанов.

По мотив зам.-министъра на спорта Ваня Колева, която също се оказа с апартамент в първокласната постройка, Цветанов, който й е кум, съобщи, че мъжът на Колева е осми на международното по колоездене и има прекрасен бизнес.

Обясненията му срещнаха реакция от съдружния сътрудник „ Атака”. „ Все едно виждам „ Кисинджър” 70-те години, совалките в Китай, плюс за жилищата, не знам, не търгувам, само че в случай че намерите нещо на ниска цена и преференциално, 600 евро са ми доста, само че нещо в случай че има за 52 лв. и 33 стотинки, не преставам да пребивавам чартърен, а дребният расте”, сподели Волен Сидеров.

„ Има си органи, има си структури, дано се ревизира, нали по тази причина са основани, да ревизират нашите заявления. Дали е морално, или не – аз не съм честен съдник”, сподели Хамид Хамид.

В писмена позиция от Българска социалистическа партия оповестиха, че " упорстват Борисов да наруши мълчанието си и да извърши заканата си, че няма да търпи подозрения за корупция към себе си ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР