В Кремъл знаят, че имаме информатори в кръга около Путин.

...
В Кремъл знаят, че имаме информатори в кръга около Путин.
Коментари Харесай

Разузнавач №1 в Украйна: В Кремъл знаят, че имаме информатори в кръга на Путин, нека да ги е страх и още повече да се объркват

" В Кремъл знаят, че имаме информатори в кръга към Путин. Нека да се опасяват и да се объркват. Колкото повече информация получаваме, толкоз повече руснаците се объркват и стартират сами да ревизират своите данни ".
Това съобщи Кирило Буданов, началник на украинското Главно разследващо ръководство, в изявление за БТВ. Той не съумя да каже какъв брой българи са се били във войната, тъй като в страната има доста етнически българи и уточни, че брачната половинка на заместника му е една от тях. По думите му, страната му ще успее да резервира териториите, които си е отвоювала.
" В огромна степен сме понижили въздействието на Русия в Украйна. Медиите понижиха въздействието си в обществото, тъй като те бяха главен проводник на русофилството в страната ни. Народът не може да бъде спрян ", споделя още Буданов.
Запитан кой стои зад уеб страницата " Миротворец " и за какво има имена и фотоси на българи там, шефът на украинското разузнаване отвръща: " Попадането в него на разположение или група лица, както се случва, не води до никакви юридически последици. Това е безусловно частна самодейност, която коментира визията на избрана група хора по отношение на активността на други хора, по отношение на това по какъв начин те по отношение на субективната си преценка, възприемат активността им - като ущърб на Украйна или изявленията им са в ущърб на Украйна ". Той се надява войната да завърши по-бързо, само че добави, че единствено Господ знае по кое време това ще стане. Буданов разяснява и контраофанзивата на Киев: " Трудно, няма да укривам, само че това е изцяло разбираемо, тъй като Русия за това време построи стационарни, изцяло оборудвани, залети с бетон пунктове за защита. Най-важното е, че настъплението не стопира, а продължава ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР