В края на пролетната ученическа ваканция и малко преди стартирането

...
В края на пролетната ученическа ваканция и малко преди стартирането
Коментари Харесай

Столично училище „превзе“ Моста на влюбените до НДК

В края на пролетната ученическа почивка и малко преди стартирането на акцията за кандидатстване в учебни заведения, 10 СУ „ Теодор Траянов “, което се намира регион „ Младост “, се показа пред поданици и посетители на столицата с фотоизложба на тематика „ 10-то учебно заведение - прелестно място за учители и възпитаници “.

Експозицията е ситуирана на най-популярното място в София – Моста на влюбените при Националния замък на културата. Посетителите ще могат свободно да преглеждат паната със фотоси и да се срещнат с базата на школото, новооткрития STEM център, представяния на разнообразни начинания, клубове по ползи, спомагателни действия и планове, които са осъществени от учениците и преподавателите.

„ С екипа ми взехме решение, че би трябвало по забавен метод да притеглим вниманието на родителите и децата към нашето учебно заведение, в което се стремим да осигурим всички условия за едно модерно обучение на учениците, подплатено с обичаи и даващо отлични резултати всяка година. През тази образователна година в нашето учебно заведение открихме и STEM център, в който се организират по график част от постоянните занятия по математика, осведомителни технологии, биология, химия, география. Отделно от това стартирахме и осъществяваме менторска стратегия, в която експерти от бизнеса по направление STEM влизат с открити уроци и клубове по ползи, които са еднообразно потребни и за учениците, и за учителите. Надявам се с изложбата да предизвикваме и интереса измежду учителите и да намерим измежду посетителите нашите нови сътрудници преподаватели “, описа госпожа Нели Филипова, шеф на 10 СУ „ Теодор Траянов “.

Изложбата ще остане на „ Моста на влюбените “ до НДК в интервала до 22 април, тъкмо преди стартирането на акцията за кандидатстване в учебните заведения.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР