В края на посещението си в Одеска и Николаевска области

...
В края на посещението си в Одеска и Николаевска области
Коментари Харесай

Зеленски: Русия няма толкова ракети, колкото нашите хора имат желание да живеят

В края на визитата си в Одеска и Николаевска области президентът на Украйна съобщи, че украинската страна ще възвърне разрушеното от съветските окупатори и ще окаже помощ на хората, изгубили околните си.

" Изслушах отчети за разрушенията в двете области, в резултат на съветските удари. Загубите са обилни. Разрушени са доста жилищни домове, нарушена е гражданската логистика, има за решавне доста обществени въпроси. Разпоредих да се оказва по-системна помощ на хората, които са изгубили своите близки. А всичко, което е разрушено ще го възстановим. Русия няма толкоз ракети, колкото е желанието на нашите хора да живеят ", сподели Зеленски.

 Володимир Зеленски Володимир Зеленски Източник: Прессекретариат на Президента на Украйна
Украинският президент показа, че е разискал сигурността на украинските пристанища и опцията за износ на земеделска продукция. " Нашата позиция е ясна и неизменима: сега, в който се реализира сигурност благодарение на интернационално ходатайство, Украйна ще направи всичко допустимо, с цел да противодейства на продоволствената рецесия по света, която породи като разследване от войната на Русия (срещу Украйна, бел. ред.) - и в Азия, и в Африка, и в болшинството европейски страни ", съобщи той.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР