В края на миналата година стана ясно, че семейство Бекъм

...
В края на миналата година стана ясно, че семейство Бекъм
Коментари Харесай

Договорът за милиони, който Бруклин Бекъм загуби

В края на предходната година стана ясно, че семейство Бекъм ще продължи да бъде заможно по всички линии. Тогава Бруклин Бекъм подписа контракт със Superdry.
 Бруклин Бекъм, Superdry и договорът за милиони на сина на Дейвид Бекъм
Големият удар на Бруклин Бекъм

Как стана милионер

Твърдеше се, че с цел да популяризира стилния бранд, Бруклин ще получи един милион $. Той даже снима артистична черно-бяла акция за устойчиви облекла за Superdry.

Но от Metro.co.uk разбираме, че от марката са решили да прекратят връзките си с най-големия наследник на Дейвид и Виктория Бекъм. Разбира се, все още не се знае дали има някаква съответна причина, заради която партньорството им да не продължи.

Пред уеб страницата формален представител на Superdry споделя, че са признателни на Бруклин за взаимната работа по популяризирането на сбирка есен/зима 2021, както и за откриването на нов магазин в Лондон.

Но те годишно преразглеждат хората, с които работят по новите акции, и са решили да заложат на други лица за сбирката пролет/лято. От Metro.co.uk напомнят, че за тази малко над половин година, през която Бруклин бе дипломат на марката, имаше някои несъгласия.
 Никола Пелц Бекъм, Tatler и какво показа брачната половинка на Бруклин Бекъм в изявление за списанието
Признанието, което направи Никола Пелц за Бруклин Бекъм

Говори новата госпожа Бекъм

Като да вземем за пример, че методът му на живот не дава отговор изцяло с вижданията на Superdry. Като да вземем за пример, че популяризира веган обувки, само че в това време в профила му в обществените мрежи се вижда по какъв начин готви пържоли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР