В края на миналата година Кубрат Пулев пршзна, че е

...
В края на миналата година Кубрат Пулев пршзна, че е
Коментари Харесай

Изненадата е пълна! Новата жена на Кобрата – най-красивата българка

В края на предходната година Кубрат Пулев пршзна, че е станал татко и любовта на живота му го е дарила с момиченце, което се споделя Христина. Това се случи в предаването на Цитиридис, а в собствен жанр Кобрата извади два кашона със безценен марков алкохол, с цел да почерпи за богатствата новина.

Пулев и Цитиридис даже отвориха една бутилка шампанско и по този начин приключи епизода. Малко по-късно пък Андреа качи видео от времето, в което е бил по отношение на Кубрат Пулев, с което му сподели „ Чао “ и съобщи, че продължава напред, предава Лупа.бг.

Историята завърши по този метод, само че до момента. В последните няколко часа потребителя Калоян Кичков направи забавно изявление в обществената мрежа Facebook, което ние публикуваме без редакторска интервенция.

„ Видях я същинска хубавица е споделям Ви съществено, може би е най-красивата българка, която съм виждал. Не е известна или пък не съумях, да я разпозная, видях я за няколко секунди, само че Ви споделям хубост. Бе облечена напълно обикновено и думите ми не се дължат на скъпи одежди, а не естествени дадености. Косата и бе като че ли от коприна и се носеше на ляво на дясно. Беше сама и бързаше, да се качи в скъпа марка автомобил, очевидно и беше студено. Поздравления, Кубрат, ти си разкрил същинско богатство в свят, в който това е меко казано мъчно. Желая Ви фамилно благополучие, обичайте се и изградете от дребната Ви хубавица – прелестна девойка “, написа въпросния консуматор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР