За съжаление името на ГЕРБ се използва от около 10

...
За съжаление името на ГЕРБ се използва от около 10
Коментари Харесай

Онлайн измама, свързана с ГЕРБ! От партията с първи думи: По време на кампаниите атаките зачестяват

За страдание името на ГЕРБ се употребява от към 10 дни за онлайн измами. Незабавно след първите сигнали от жители, че са получили сходен мейл, сме сезирали способените институции. Това разясниха от ГЕРБ пред БЛИЦ по отношение на измамата, в която е забъркано името на партията.
Потребители получават мейли от името на ГЕРБ, в които се твърди, че е осъществено заплащане по фактура, а с цел да се види платежното разпореждане, би трябвало да се последва съответен хиперлинк. При достъп към връзката се отваря уебсайт, който, в случай че устройстово има антивирусна стратегия я задейства незабавно, в случай че не, и потребителят не е внимателен, може да се доближи до кражба на данни и пари.
Ето какво още показват от ГЕРБ:
„ Подчертаваме, че като политическа партия ГЕРБ няма право и не прави икономически действия и респективно не издава фактури за такива.
Затова призоваваме потребителите да не отварят сходни прикачвани файлове, в случай че получат мейл от чужд спедитор.
По време на предизборни акции този тип зловредни офанзиви зачестяват неведнъж като разчитат на незадоволителната предвидливост на потребителите и забележителното подобие в данните сред законния спедитор и злонамереното лице.
За страдание в днешно време никой консуматор на тези услуги не е 100% предпазен от сходни офанзиви. “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР