Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в последния сезон

...
Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в последния сезон
Коментари Харесай

Скандални разкрития за семейството на Надежда от Ергенът: Бащата – бизнесмен, брат й напира за депутат

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в последния сезон на „ Ергенът “, се оказа богат предприемач с доста огромен житейски грях, тъй като е зарязал детето си. А новината за русокоската несъмнено раздруса почитателите й в обществените мрежи.
Любопитна детайлност, която нямаше по какъв начин да убегне от погледите на най-бдителните почитатели на риалити звездата, бе, че неотдавна тя разгласява в профила си любопитен кадър, който обаче бързо по-късно изтри, очевидно осъзнала, че ще повлече след себе си много уточнения, пояснения и мнения.
Поводът бе рождения ден на нейния татко Диан Вишев точно на Гергьовден.
Вишев върти хотели и заведения на Цигов чарк, както и по южното ни Черноморие, и както излиза наяве – е много състоятелен. Четирите му компании работят още в областта на внос-износа, дизайна, спедиторската активност. На фотоса, който Надежда първо качи, а след това изтри, Вишев е с голям златен ланец и необятна усмивка, само че очевидно не са доста за усмивка връзките татко – щерка.
Самата Надежда призна още по време на присъединяване си в „ Ергенът “, че татко й ги изоставил, когато е била още дребна и съвсем не се интересувал от нея и от майка й.
„ Впоследствие леко затоплихме връзките си, само че това се случи наскоро и да си призная, не мога да го усещам непосредствен. По-скоро поддържаме връзка официално, когато се наложи, по празници и прочие “, изяснява русокоската.
Бащата на риалити звездата живее с по-млада жена, по-малка даже и от самата Надежда, която има и брат Дейвид, който също оказва помощ в фамилния бизнес на таткото, предлагайки първокласни парцели в Цигов чарк. Той пък е претендент за народен представител от партията на Иван Гешев „ Граждански блок “ в Пазарджик под номер 8, написа „ Хотнюз “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР