В края на март се забеляза значителен ръст в обема

...
В края на март се забеляза значителен ръст в обема
Коментари Харесай

Сериозен ръст на обема на търговия с крипто фючърси през първото тримесечие на 2023 г.

В края на март се видя забележителен растеж в размера на фючърсната търговия на главните централизирани тържища. Bitfinex и Deribit означиха забележителен трицифрен процентен растеж, до момента в който Bitget (BGB) регистрира размер на фючърсната търговия за първото тримесечие от $658 милиарда.

По данни на WuBlockchain, Bitfinex и Deribit означават най-голямо нарастване на размера на търговията с фючърси спрямо февруари, като процентът на напредък е надлежно 122.7% и 111.8%. Това се показва в размери на търговия от над $3 милиарда и $27 милиарда.

Binance, водещата борса, означи 47.7% растеж на размера на търговията с фючърси през март, надхвърляйки $1.75 трилиона. Bitget също означи 20.6% нарастване на търговията с фючърси спрямо февруари, достигайки $248 милиарда.

Обемът на търговията с фючърси на Bitget в края на първото тримесечие възлиза на $685 милиарда, което демонстрира 27% нарастване по отношение на предходното тримесечие.

По отношение на размера на спот търговията Gate.io и Bybit означиха забележителна агресия през март, с темпове на напредък от надлежно 116.5% и 112.5% спрямо февруари. Те доближиха размери на търговия от $42 милиарда и $25 милиарда.

Обемът на спот търговията на Binance набъбна с 2.6%, като съвсем доближи $600 милиарда. В Bitget размерът на спот търговията се усили с 20.9% спрямо февруари, като през март доближи съвсем $24 милиарда.

Към края на третото тримесечие размерът на спот търговията на Bitget доближи $59 милиарда, което демонстрира 8% растеж по отношение на предходното тримесечие.

Цената на Биткойн (BTC) претърпя неочакван скок през март, като за първи път от месеци насам надвиши границата от $28,000. Тази позитивна пазарна реакция докара до по-голямо нарастване на цените на алткойните спрямо BTC, като по този метод усили размерите на търговия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР