В края на лятото на 2022 г. Карлос Алкарас се

...
В края на лятото на 2022 г. Карлос Алкарас се
Коментари Харесай

Когато световен шампион по тенис се съблече по бельо

В края на лятото на 2022 година Карлос Алкарас се трансформира в сензацията на международния тенис. Все още младеж, той стана първенец на един от четирите шампионата на Големия шлем US Open и осъмна като новия номер едно в мъжкия тенис.
 Карлос Алкарас, първенецът на US Open и международен номер едно в тениса - какво знаем за младежа
Когато младеж е международен номер 1 в тениса

Карлос Алкарас е най-младият първенец в историята

19-годишният испанец продължава да е на върха на класацията на ATP, само че с изключение на с сполучлива кариера в тениса, към този момент може да се похвали и с такава в модата.

Алкарас е новото рекламно лице на Calvin Klein Underwear. Като показва съвършената си физика, той се снима в някои от най-класическите модели мъжко долни дрехи на американската марка. Колекцията се назовава 1996 и в действителност възражда добре познатите модели от 90-те.

Освен бельото, Карлос популяризира и класическите прави сини джинси на Calvin Klein. " Беше занимателно ", написа той в формалния си профил в Instagram под черно-бяла фотография, на която е единствено по въпросните джинси.

Автор на фотосите към рекламната акция с Карлос Алкарас за Calvin Klein е фотографът Грей Соренти. Цялата линия 1996 влиза в продажба от идната седмица.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР