В края на 2017 г. видяхме Джуманджи: Добре дошли в

...
В края на 2017 г. видяхме Джуманджи: Добре дошли в
Коментари Харесай

Първа снимка от продължението на Джуманджи

В края на 2017 година видяхме " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата " , който се опита да влезе в огромните обувки, които истинският филм с Робин Уилямс сътвори.
 Актьорски закачки преди премиерата на
Актьорски закачки преди премиерата на " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата "

Дуейн Джонсън и Кевин Харт нямат спирка

Смеем да твърдим, че се получи, а и приходите в бокс офиса са показателни за това. Ето за какво беше разумно Sony да помислят върху опцията да създадат още един филм. Това и се случи, а преди няколко дни започнаха и фотосите на продължението на " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата ". Имаме и първа фотография от снимачната площадка.

Публикация, споделена от therock (@therock) на Мар 12, 2019 в 12:38 PDT

Дуейн Джонсън , несъмнено, се е нагърбил с отговорността да ни държи в течение със протичащото се. На фотографията виждаме, с изключение на Скалата, Кевин Харт , Джак Блек и Карън Гилън . Интересното е, че са облечени по безусловно същия метод, както и в предния филм, само че Джонсън ни загатва, че това не е по никакъв начин инцидентно.

Публикация, споделена от Kevin Hart (@kevinhart4real) на Мар 12, 2019 в 8:06 PDT

Липсва ни Ник Джонас , само че е доказано, че ще взе участие, тъй че сме спокойни. По-вълнуващи са функциите на новите попълнения - Дани ДеВито и Нора Лум , по-известна като Awkwafina. Няма подозрение, че скоро ще получим фотоси и с тях и нямаме самообладание.

Публикация, споделена от Karen Gillan (@karengillanofficial) на Мар 9, 2019 в 10:52 PST

Продължението на " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата " към момента няма публично заглавие, само че го чакаме по кината през декември тази година.
 Дуейн Джонсън, Дани ДеВито и Нора Лум в продължението на
Продължението на " Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата " с нови попълнения

Ще бъде много занимателно

Това значи, че ще влезе в директна конкуренция със Star Wars: Episode IX , чиято премиера е същия месец, само че Скалата не се плаши от това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР