В кратко и скромно за стила ѝ изявление, лидерката на

...
В кратко и скромно за стила ѝ изявление, лидерката на
Коментари Харесай

Приятелите на Путин оредяват

В малко и непретенциозно за стила ѝ изказване, лидерката на крайнодесния френски „ Национален фронт ” Мари Льо Пен, представена от Военновъздушни сили, съобщи: “Военната интервенция против Украйна не може да се оправдае с никакви аргументи, тъй като разрушава мира в Европа и би трябвало безапелационно да бъде наказана ”.

Подобна позиция заеха и други дяснопопулистки водачи като Матео Салвини и лицата на „ Алтернатива за Гемания ”. Солидаризирайки се с позицията на федералното държавно управление, от най-малката парламетарна секта в немския Бундестаг обявиха, че “Русия би трябвало неотложно да приключи бойните дейности и да изтегли войските си от Украйна ”.

Унгарският министър председател Виктор Орбан, прочут с евроскептицизма си, прояви внимателна взаимност с Европейски Съюз и съдружниците от НАТО, като съобщи, че Унгария осъжда съветското въоръжено нахлуване.

Друг предан сътрудник на Путин със комплициран темперамент – турският президент Реджеп Тайип Эрдоган също осъди съветската офанзива и разгласи дейностите на Руската федерация за „ сериозен удар по мира и стабилността в района ”. Той заявява, че е...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР