В комфорта на дома може да добавим няколко идеи за

...
В комфорта на дома може да добавим няколко идеи за
Коментари Харесай

Какво да сложим над камината за щастие в дома?

В комфорта на дома може да прибавим няколко хрумвания с цел да придадем уют и благополучие посредством украса над камината. Камината е знак на фамилното огнище. Още в дълбока античност се приказва за това, че фамилията се сплотява към камината и там се случват прелестни игри и занимания.

В тази публикация ще разгледаме разнообразни хрумвания за късметлийска декорация над камината, която да придаде на дома ви неповторим и прелестен атмосферен жанр. Ето някои от тях:

Сложете над камината фамилни фотоси и колажи

Използвайте рамки със фамилни фотоси и създайте комфортен колаж, който да показва любовта и сплотеността в фамилията ви.

Украсете камината с естествени детайли

Разположете декоративни детайли от природата като дървесни клони, сушени цветя или камъни, с цел да създадете чувство за успокоение и естетика.

Огледало над камината

Поставете огромно огледало над камината, което ще отразява светлината и пространството в стаята, като в същото време прибавя чувство за по-голямо пространство. То концентрира положителната сила и отблъсква негативните въздействия.

Сезонни украшения над камината

 Коледна украса

Променете декорацията над камината сезонно, като употребявате детайли, които са знак на дадения сезон (например венци за Коледа, великденска украса и др.).

Изкуство и картини над камината

Изберете картина или изкуство, което ви въодушевява и радва, и го поставете в центъра над камината.

Светещи букви или цитати над камината

Поставете светещи букви с думи като " обич ", " благополучие " или " семейство ", които ще прибавят спомагателна атмосфера и уют.

Полица или рафт над камината

Разположете лавица или рафт над камината, където да изложите обичани книги, талисмани за дома като дрънкулка на слонче, дрънкулка на куче, сувенири или предмети с прочувствена стойност.

Малки растения над камината

 Вазички над камината

Поставете дребни кашпи с вълшебен растения над камината, които да придадат живот и естествена прохлада на пространството.

Текстилни детайли

Използвайте тъкани, въжета или банери, с цел да добавите текстура и цвят над камината.

Персонален жанр

Нека декорацията над камината за благополучие вкъщи отразява вашия личен жанр и ползи, с цел да създадете неповторимо и самостоятелно пространство.

С тези хрумвания се надяваме, че ще предоставим ентусиазъм с цел да придадете на своя дом уют и благополучие посредством персонализирана украса над камината.

Вижте още амулети за дома.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР