В командването на американските ВВС считат, че проблемът с недостига

...
В командването на американските ВВС считат, че проблемът с недостига
Коментари Харесай

Проблемът с недостига на пилоти тревожи ВВС на САЩ

В командването на американските Военновъздушни сили смятат, че казусът с дефицита на военни водачи може да се преодолее посредством намаляване интензивността на гражданската авиация заради пандемията с COVID-19, написа изданието riafan.ru.
Наемането на цивилен водачи и уволняването от Военновъздушни сили са тясно свързани. Сега поради спада в бранша летците от Военновъздушни сили по-рядко напущат службата поради работата като цивилни водачи.
 Ще глобяват ли Съединени американски щати съветска компания, от която те самите мощно зависят? Ще глобяват ли Съединени американски щати съветска компания, от която те самите мощно зависят?
В американската авиостроителна компания " Боинг " смятат, че най-новите наказания на Вашингтон по отношение на 45 съветски компании няма да повлияят на...
Обстоятелствата обаче са конюнктурни. Военновъздушни сили в Съединени американски щати напоследък в действителност не са осъществили никакви свежи хрумвания за удържане на летците в своите редове. Последният опит е изработен през 2018 година, само че бързо е зарязан. Вместо поддръжка и мотивация, управлението се съсредоточило в подготовката на по-голям брой водачи, които да заменят заминаващите. Службата на военните водачи не е наложително занятие за цялостен живот, само че в случай че управлението предложи повече кариерни благоприятни условия, то мнозина военнослужещи биха се замислили преди да изоставен.
Когато стопанската система е в крах, хората стопират да пътуват на първо време със самолети на огромни дистанции. В спешни обстановки полетите въобще стопират и самолетите остават на земята. Тогава гражданските водачи са в остатък и няма места за военните водачи. Последната огромна рецесия с фрагментите на Военновъздушни сили в Съединени американски щати е в интервала от 1990 до 2001 година Край на рецесията сложиха събитията от 11 септември 2001 година След това за Военновъздушни сили идва интервал на всекидневно текучество за повече от 10 година
Пандемията с COVID-19 нанесе удар на гражданското въздухоплаване и там търсенето на военни водачи понижа, само че щом се стабилизира обстановката в света, за Военновъздушни сили още веднъж ще настанат проблеми.
В Съединени американски щати федералният предел по възраст на гражданските водачи е 65 година През 2019 година броят на водачите в предпенсионна възраст от 60 година наброявал 21 292 души.
Междувременно Федералното ръководство за гражданска авиация на Съединени американски щати през 2013 година усложни обстановката, като увеличи условията към искащите да станат водачи в комерсиалните самолетни компании от 250 пролетени часа на 1500. В същото време условието към военните летци е понижено до елементарно постижимите 750 часа и това направило по-достъпно кандидатстването Сега Военновъздушни сили разполагат с към 3 години да подобрят изискванията за своите водачи, преди самолетните компании да възобновят търсене на нови водачи.
 Случайно или не, Русия разкри нов план за нов боен аероплан Случайно или не, Русия разкри нов план за нов боен аероплан
По време на изявление с съветския вицепремиер по въпросите на отбранително-промишления комплекс Юрий Борисов пред публицисти от изданието Република България...
Полковникът от Военновъздушни сили на Съединени американски щати Тобиас Свитцер вижда пътища за удържане на военна работа.
Теоретично командирите на ескадрили са в най-изгодно състояние – те са свързващо звено сред висшето управление и водача и могат да предложат проект за задържане на военнослужещите. За страдание командирите на ескадрили са изключени от този развой.
Предоставянето на бонуси на ранни стадии в кариерата би нараснало привлекателността на службата за мнозина начинаещи водачи. Ако Конгресът анулира краткотрайните ограничавания по погашение на награди, то Военновъздушни сили могат да предложат финансова помощ на младите експерти и овреме да фиксират техните по-нататъшни отговорности по службата.
Сега изплащането на
бонуси и награди са налични едвам след година работа, когато летците изпълнят своите първични отговорности. Колкото по-рано водачите могат да поемат разширени задължения, толкоз по-стабилни ще са Военновъздушни сили. Ползвайки своето осведомително предимство, Военновъздушни сили биха могли да разширят предложенията по отношение на бонусите до степен преди техните военнослужещи да се заинтересуват от предложенията на търговски самолетни компании като Delta, United и American Airlines.
Превод: Ганчо Каменарски

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР