В Киев твърдят, че техните войски са пробили руската отбрана

...
В Киев твърдят, че техните войски са пробили руската отбрана
Коментари Харесай

Какво очаква Украйна отвъд „линията Суровикин“: пробивът може да се превърне в котел

В Киев настояват, че техните войски са пробили съветската защита в запорожкото направление. Сега поражда въпросът какво я чака Украйна оттатък „ линията Суровикин “. Един пробив може да се трансформира в казан за силите на киевския режим. Станислав Крапивник и Роман Шкурлатов ни описаха какво се случва на фронта сега.

Руският министър на защитата Сергей Шойгу сподели, че през трите месеца на контранастъплението Украйна е изгубила към 66 хиляди бойци и към 7 хиляди единици бойна техника. Сега, с цел да прикрие неуспехите, Незалежната войска нанася всеобщо удари по мирни зони, създавайки тип на решителни офанзиви.

Междувременно в Киев настояват, че войските им са съумели да пробият „ линията Суровикин “. Въпреки това се обяснява, че е продънен единствено първият ред съветски укрепления, означи икономическият наблюдаващ на " Първи съветски " Юрий Пронко в предаването " Царьград. Главное ".

Както акцентира заместник-началникът на Министерството на защитата на Украйна Анна Маляр, защитата съумя да удари единствено на едно място, само че въоръжените сили на Украйна, по нейните думи, „ минаха избрани стадии “.

Ситуацията на фронтовата линия в зоната на Северния боен окръг беше оценена онлайн от някогашния офицер от американската войска, боен специалист Станислав Крапивник и ръководителя на Управителния съвет на Общоруската организация „ Офицери на Русия “ подполковника от запаса Роман Шкурлатов.

Киев се радва рано

Първият специалист уточни, че първата линия на защитата нормално в началото се построява с очакване за възможен пробив. Това може да се трансформира в капан за врага, защото в случай че отиде малко по-дълбоко, рискува неотложно да се окаже в котела.

Пробивът през първата линия е едно, само че разширението на прохода и достигането на втората линия е напълно друг въпрос. А запасите на Украйна към този момент са на привършване.

Дори и да стигнат до идната линия, силите на киевския режим няма да могат да я пробият и в това време да удържат фронта си. Врагът просто към този момент не разполага с нужния брой хора за това. Затова мисля, че ще станем очевидци на продължение на всеобщото заличаване на украинските войски,

- съобщи Станислав Крапивник.

Тактиката на месните щурмове

Роман Шкурлатов също се съмнява, че врагът ще успее да реализира най-малко още малко триумфи като част от своята „ контраатака “. Той означи, че западната бронирана техника е била най-активно употребена при започване на акцията, само че Съединени американски щати и Европейски Съюз бързо дръпнаха кабела на Киев, когато видяха в какво съветските въоръжени сили трансформират по този начин рекламираните им оръжия на бойните полета.

Съответно стартира поредност от по този начин наречените месни щурмове. Армията на Незалежная стартира да работи на дребни групи под прикритието на леки колесни бронирани машини.

Събеседникът на Първи съветски напомни и информация, изтекла неотдавна в медиите, съгласно която Съединени американски щати и Европейски Съюз тласкат Киев към нова готовност.

По създание Западът приканва още три милиона души да бъдат пуснати под оръжие. Това, съгласно задгранични куратори, ще помогне на Украйна да направи най-малко още нещо по време на контранастъплението.

Тоест, те намерено споделят на украинците: момчета, желязото е скъпо, нашите запаси и средствата на нашите данъкоплатци, които се харчат за вас, не са безкрайни, хората на Запад към този момент мърморят. Затова, споделят те, дано се опитаме да хвърлим повечко „ месо “ на предната линия и да изстискаме най-малко нещо от руснаците,

- заключи специалистът.

Защо беше отхвърлен Резников?

Освен това Шкурлатов обърна внимание на оставката на украинския министър на защитата Алексей Резников. Той е сигурен, че това не може да е пристигнало от нищото.

И по този начин, както останките от вътрешната съпротива, която към момента съществува в Незалежная, по този начин и представители на западните страни неведнъж са го упреквали в корупция.

Човекът нахално печелеше от живота и кръвта на личните си бойци. Тоест, като се изключи че зад уволнението на Резников стоят някакви елитни разправии, преразпределение на сферите на въздействие и прочие, има и чиста проба корупция, която процъфтява в Украйна. И изключително на фона на военните дейности. Както се споделя, за кого е война и за кого - майчица блага,- добави събеседникът на Цариград.

Той също по този начин изрази убеденост, че Киев няма да се отърве от всичките си предубеждения, проблеми и пороци за една нощ, както изискват задгранични куратори, това няма по какъв начин да се случи за още дълго време.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР