В живота на всеки ученик има няколко особено важни момента,

...
В живота на всеки ученик има няколко особено важни момента,
Коментари Харесай

Безплатен изпит по БЕЛ проверява знанията на седмокласници

В живота на всеки възпитаник има няколко изключително значими момента, свързани с прекосяването в нов стадий на образование и като цяло с ранно професионално насочване . Националното външно оценяване и подготовката за него е стадий, обвързван с доста стрес точно тъй като е врата към един от значимите избори в живота.

Последното НВО сподели , че седмокласниците нямат съществени усложнения на въпросите с избираем отговор, намирането на синоним и определянето на местоимения. Голяма част от тях обаче имат усложнения при определянето на изречение по състав и при преобразуването на обособена част в подчинено изречение. Пропуски се виждат и в уменията на учениците при използване на книжовния език и оформянето на писмената част - преразказа.

За да са спокойни младежите, е значимо подготовката да стартира още от началото на образователната година и даже по-рано . По време на образованието е значимо седмокласниците да знаят в кои елементи от образователния материал имат пропуски, с цел да работят върху тях и в края на образователната година да се показват оптимално добре.

Тази година издателство " Клет България " дава опция на седмокласниците да се явят на безвъзмезден онлайн експериментален изпит. Изпитът е по формата на МОН за НВО и ще даде опция на учениците да схванат задоволително рано къде са пропуските им. Всеки може да се запише . За оптимално улеснение, достъпът до онлайн формата ще е отворен тази събота и неделя - 1 и 2 октомври през целия ден. Всички възпитаници, ще получат противоположна връзка от специалисти оценители както на тестовата част, по този начин и на отворените въпроси и на преразказа.

Освен самобитната подготовка за изпита, " Клет България " провежда и за ефикасна подготовка за идния изпит. Дистанционната форма дава опция на възпитаници от цялата страна да се включат от вкъщи си и да получат качествено образование от висококвалифицирани преподаватели. Уроците ще се организират в действително време, а също участниците ще могат да наваксат или преговорят материала със записи от срещите.

Курсът включва доста цифрови запаси, с които образованието е по-лесно и забавно, както и два онлайн пробни изпита - в средата и в края, с които седмокласниците да ревизират наученото досега. В поддръжка на професионалното насочване на децата е планувана специфична онлайн работилница за разкриване гениите на децата. С тартът на М@турата е на 5 ноември, а уроците са всяка събота и неделя от 09:30 до 13:00 ч. Всеки може да съобщи присъединяване като избере един от разновидностите за абонамент .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР