В живота на всеки има ситуации, които могат да го

...
В живота на всеки има ситуации, които могат да го
Коментари Харесай

Нещата, които най-много дразнят различните зодии

В живота на всеки има обстановки, които могат да го подразнят и да го изкарат отвън равновесие. Понякога се случва да се противопоставяме остро на неща, които за другите наподобяват незначителни.

Дразнителите, на които реагираме по-изнервено от другите, са заложени в ценностната ни система. А тя постоянно зависи и от зодията ни. Ето ги нещата, които най-вече нервират всеки един от представителите на зодиака:

Овен

Родените под знака Овен желаят бързо да отмятат дилемите си. Затова се нервират, когато хората към тях колкото да се влачат. Изнервят се и от тези, които възнамеряват нещо с месеци, само че без резултат.

Телец

Те са твърдоглави и не обичат да се нагаждат. Телците се нервират на внезапните промени в проектите. Особено неприятно им става, когато другар анулира срещата си с тях в последния миг.

Близнаци

Близнаците не обичат рестриктивните мерки. Това, което най-вече ги нервира, е връзка с човек, който ги задушава. Сцените на ревнивост могат да ги изкарат отвън равновесие, изключително в случай че няма причина за тях.

Рак

Този ненагледен воден знак по никакъв начин не обича да го прегръщат без предизвестие. Може да звучи изненадващо, само че който е следил хора от зодия Рак, знае, че те са стеснителни и постоянно позата им наподобява леко отбранителна. Ако ги стреснете, бъдете подготвени да ги видите ядосани.

Лъв

Представителите на зодия Лъв желаят постоянно да са номер едно във връзката си. Ако сътрудникът ги показа пред другите като глупави или слаби, могат да станат същински зверове.

Дева

Девите безусловно пощуряват, когато нещо не се получава по съвършения метод. Те имат високи условия към себе си и доста тежко понасят неуспеха. Не могат да спят, в случай че знаят, че е имало по какъв начин да стане по-добре.

Везни

Въздушната зодия Везни вижда позитивните страни във всяка обстановка. Затова доста се нервира, когато слуша пораженчески пледоарии. Везните не понасят умишленото оцветяване на живота в черни краски.

Скорпион

Той ненавижда застоя в връзките. Може съществено да се подразни от фрази, като: „ Винаги по този начин сме го правили “. Скорпионът желае да пробва нови неща и да се развива.

Стрелец

Въпреки че постоянно сами го вършат, Стрелците се нервират, когато някой държи твърдо на мнението си, само че е тръгнал в неверна посока. Те постоянно се притичват на помощ и не могат да гледат безучастно по какъв начин някой се самоунищожава.

Козирог

Козирозите рядко търсят помощ. Затова доста се нервират на хората, които не са независими. Въпрос от възрастен човек за това по какъв начин се купува самолетен билет може да изкара Козирозите отвън нерви, изключително в случай че не последва препоръките им.

Водолей

Представителите на зодия Водолей постоянно се застъпват за по-слабите. Затова мощно се нервират, когато виждат хора със забележително положение да се държат неуважително и да харчат цялото си благосъстояние единствено за себе си. Водолеите подаряват постоянно, даже да е единствено левче за скитник.

Риби

Те не обичат рецензията, изключително в случай че е голословна. Представителите на знака Риби могат да се ядосват дълго на хората, които способстват за ситуацията само със забележки, и най-после да избухнат съществено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР