В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си Хари

...
В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си Хари
Коментари Харесай

Хари и Меган Маркъл взимат радикално решение в името на финансите си

В желанието си да бъдат по-внимателни с финансите си Хари и Меган Маркъл взеха решение да се разделят с американската си информационна организация. Както разкри Daily Mail в събота, това решение е изключително значимо за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-хубавите си приятелки.

Сложни времена за Съсекс. След гибелта на кралица Елизабет II двойката взема решение да отсрочи излизането на документалния си филм за Netflix, което беше планувано за декември. Всъщност Меган и Хари биха желали да внесат някои промени в тази документална поредност, която приготвят повече от година и за която са сключили контракт за няколко милиона $. Решението е взето, с цел да се " омаловажи огромна част от казаното за крал Чарлз III, кралицата-съпруга Камила и принца на Уелс ", оповестяват източници на Daily Mail.

В допълнение към документалния филм Хари реши да отсрочи издаването на записките си, с цел да смекчи думите си. " Съобщава се, че той е решен да направи промени след гибелта на кралица Елизабет II и възкачването на престола на татко му, крал Чарлз III ", споделя източник пред Daily Mail. Поредната огромна смяна за Хари и Меган е, че те са решили да се разделят с американската си информационна организация Sunshine Sachs, както разкри Daily Mail. Съобщава се, че решението е взето, с цел да може двойката, чиито финанси не са в положително положение, да избегне ненужни разноски. Агенцията се занимаваше главно с Меган Маркъл. Кили Томас Морган, сътрудник в " Съншайн Сакс ", е консултант в сянка на майката на Арчи и Лилибет.

Тя управлява кариерата на някогашната актриса от времето на " Костюмари ". " Това е доста значимо решение за Меган ", споделя източник пред английския вестник. " Тя счита, че е безсмислено да се заплащат толкоз доста пари на организация, която да се занимава с връзките им ", прибавя източникът. Това е радикална смяна за Меган Маркъл, която се разделя и с една от най-хубавите си приятелки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР