В историята има много примери за санкции, наложени от Съединените

...
В историята има много примери за санкции, наложени от Съединените
Коментари Харесай

Джао Лиджиан, Китай: САЩ твърдят, че търсят справедливост чрез санкции, но в действителност те се облагодетелстват

В историята има доста образци за наказания, наложени от Съединените щати. Това сподели в понеделник на постоянен брифинг представителят на китайското външно министерство Джао Лиджиан, предава ТАСС. Според него глобите на Съединени американски щати против Куба, Иран, Венецуела, Афганистан и други страни са предизвикали големи вреди на благосъстоянието на жителите на тези страни, забавили са социално-икономическото развиване и са довели до филантропична злополука. Както уточни дипломатът, Съединени американски щати настояват, че търсят правдивост посредством наказания, само че в реалност те се облагодетелстват от непозволено извоювани облаги.

Налагането на наказания от Съединени американски щати против Русия освен не способства за уреждането на украинската рецесия, само че и основава нови проблеми за света в подтекста на пандемия, счита Лиджиан.

„ От началото на украинската рецесия Съединени американски щати непрестанно оказват напън върху разнообразни страни, упорстват за налагане на наказания против Русия, в противоположен случай ги заплашват с заплащането на висока цена “, сподели той. „ Постоянното усилване на глобите обаче няма да помогне за усмиряване на обстановката. Напротив, носи нови проблеми на света в изискванията на пандемия “, добавя дипломатът.

Според него цените на силата в Европа са достигнали рекордни равнища. Той означи също, че разрастващите се страни със слаба икономическа база ще пострадат най-вече, тяхното икономическо развиване и обществена непоклатимост ще бъдат изправени пред сериозна опасност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР