В истинска звезда във Валенсия се превърна българския кулинар Ути

...
В истинска звезда във Валенсия се превърна българския кулинар Ути
Коментари Харесай

Ути Бъчваров стана хит във Валенсия

В същинска звезда във Валенсия се трансформира българския кулинар Ути Бъчваров. Българинът е на посещаване в Испания, където изследва локалната кухня и най-много тази на Валенсия, научи HotArena.

Местните поданици са очаровани от него и вършат всичко допустимо, с цел да създадат визитата му незабравима. Ути е там, с цел да снима документален филм за локалната кухня, а регионалните съветници по туризма се стараят да му спомагат по всякакъв начин, с цел да разпространява кухнята им.

Домакините му са толкоз впечатлени от него, че даже го водят в палат, където се снимат някои от епизодите на „ Игра на тронове ”. Ути е обиколил и трите подпровинции на Валенсия, с цел да се запознае с локалната кухня.

Актьорът и кулинар към този момент е провокирал възторг с гения си, а локални публицисти го назовават „ влиятелен български готвач ” и „ посланикът на българската кухня ” Петър Бъчваров.

Ути е дошъл в фамозната с паелята си Валенсия, с цел да снима филм за локалната кухня. По първична информация той ще се споделя „ Вкусната Испания ”, написа „ България през днешния ден ”.

Бъчваров е бил във Валенсия 5 дни, като се среща с тайните на паелята, пазари локални артикули от пазара и разучава най-различни гастрономически трикове, локални подправки и артикули.

За визитата на Ути се изрича даже и локалният секретар по въпросите на туризма Франсек Коломер. Той прави оценка визитата доста високо и споделя, че бъдещият филм ще придаде висока стойност на Валенсия с кухнята й, която я прави международна туристическа атракция.

Съветите по туризъм и на други градове — Аликанте, Кастельон и Коста Бланка са сътрудничили програмата за гостуването на Ути да върви по вода, описа локалния информативен уебсайт А24.

Хората са удовлетворени, че сходен жанр гостувания разпространяват освен локалната кулинария и вино, само че и историята, спорта, културата и разнообразието от атракции.

Ути е обиколил още Аликанте и Пенискола, където го водят до локалния палат, в който са снимани епизоди от хитовия „ Игра на тронове ”. Кулинарният гуру е съчетал приятното с потребното, като даже е стигнал до остров Табарка, прочут с живописното си рибарско населено място.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР