В истинска смотаняшка ситуация изпадна социалистът и шеф на парламентарната

...
В истинска смотаняшка ситуация изпадна социалистът и шеф на парламентарната
Коментари Харесай

Социалист, шеф на комисията по отбрана в парламента се страхува да произнесе името на Путин

В същинска смотаняшка обстановка изпадна социалистът и началник на парламентарната комисия по защита Атанас Зафиров. Въпреки настойчивите въпроси на водещите, по какъв начин приема съветския президент Путин, Зафиров дори не посмя да спомене името му.

Представлявам институция и не мога да давам квалификации. Историята ще каже за него. Защо би трябвало да давам оценка, оправдаваше се аленият парламентарен началник.

Защото сме хора, опонираха му водещите.

За едни той е герой против фашизма, за други е агресор, за други е избавител. За мен това е една експанзия, която би трябвало да бъде най-строго наказана. Виждаме, че умират хора, само че казусът би трябвало да се реши на масата за договаряния, увъртя диалога Зафиров. Той подчертава, че историческите ни връзки с Русия не би трябвало да се сместват със сегашната обстановка и войната.

Българска социалистическа партия излезна със специфична декларация, само че историята ще си каже оценката. Не сме срещу глобите против Русия, само че отчитаме действителния резултат и дали работят. Трябва да държим сметка и на въздействието им върху нашата страна. Оказва се, че те имат противоположен резултат. В момента глобите са невиждани, само че те имат резултат и върху нашата стопанска система. България също е разтърсвана от рецесии и би трябвало да намерения за личното си оцеляване, изясни Зафиров, търсейки опрощение да не нарани Русия.
Според него дълга война е най-опасният сюжет за България. Сега нямало директна опасност за България, а това значи, че не е належащо идването на спомагателни сили на НАТО. Така ще станем страна в спора.

Шефът на комисията по защита не можа да отговори и на въпроса, дали в Украйна се правят военни закононарушения, откакто съветската войска, обстрелва лечебни заведения, убива деца, възрастни и беззащитни жители. Обяснението му бе още веднъж, че не е той индивидът който може да каже, кое е военно закононарушение.
Така за следващ път представител на Българска социалистическа партия показва, че във връзка с Русия и Путин постоянно ще са в разкрачено състояние, отказвайки да създадат даже простата разлика сред „ положително “ и „ зло “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР