В Испания 3 тела са открити под развалините на сграда,

...
В Испания 3 тела са открити под развалините на сграда,
Коментари Харесай

Три тела са открити след срутване на сграда край Барселона

В Испания 3 тела са открити под руините на постройка, която се срути покрай Барселона, заяви пожарната работа, откакто цяла нощ търсеше трима изчезнали поданици, съобщи Агенция Франс Прес.
" Открихме 3 безжизнени тела в постройката, която се срути в Бадалона. Очакваме тяхната идентификация ", написа районната противопожарна работа в X, съвсем 24 часа след сриването на пететажната жилищна постройка в градчето северно от Барселона.
Сградата се срути малко след 10:30 ч. на 6 февруари по неизяснени аргументи. Снимки, оповестени онлайн, показваи зееща дупка, която се простира от последния до приземния етаж на постройката.
От пожарната оповестиха, че работят за ръчното почистване на 60 куб. м парчета от мястото, където 19 екипа са работили на смени през цялата нощ, съпроводени от кучета-търсачи, с цел да се опитат да открият трима изчезнали поданици.
Според локалните медии постройката, която се състои от 20 жилището, е издигната през 1959 година и неотдавна е била подложена на инспекция за сигурност. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР