В интервю за телевизия Ал Арабия украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир

...
В интервю за телевизия Ал Арабия украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна е по-силна отпреди година

В изявление за телевизия " Ал Арабия " украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи, че страната му е по-силна отпреди година и продължава да се приготвя за контранастъпление.

Той изрази убеденост в триумфа на украинската войска и добави, че всички са решени да " върнат земята си ". Не мога да кажа, че обстановката е добра, само че ние се борим, добави Зеленски.

Според него Украйна не е могла да си разреши да изгуби Бахмут, тъй като това би означавало разширение на фронта и опция за окупаторите, да завземат повече от територията.

Ожесточената борба за града, чието вероятно завладяване ще отвори пътя за офанзива против Краматорск и Славянск, продължава с месеци, предава Българска национална телевизия.

Според Москва, въпреки и постепенно, Русия последователно напредва в Бахмут. Тази заран губернаторът на Севастопол съобщи, че е отблъсната украинска офанзива с дронове над града. Жертви и вреди няма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР