В интервю за сп.Телепрограма известният астролог Тамара Глоба разказва какво

...
В интервю за сп.Телепрограма известният астролог Тамара Глоба разказва какво
Коментари Харесай

Прочутият астролог Тамара Глоба за 2018: Светът ще се вцепени от ужас в очакване на най-лошото през февруари!

В изявление за сп. " Телепрограма " известният астролог Тамара Глоба споделя какво чака света през 2018 и и околните 7 години, защото през идната пролет, както демонстрират звездите, стартира нов седемгодишен интервал на огромни промени, написа esoreiter.ru. Конкретно за 2018 г астрологът показва, че най-сложният интервал ще е през завършек на януари и целия февруари, съобщи " Блиц ".

Тогава несъгласията в света толкоз доста ще се изострят, че вероятността от огромна война ще бъде почувствана от всички, като се стартира от дрънкането на оръжие и се завърши с предвоенни политически демаршове. Светът ще се вцепени в очакване на най-лошото. Но... то няма да се случи. Предстоящият 7 годишен интервал на бурни промени ще засегне на първо място международната икономическа система, която я чакат световни разтърсвания. Всичко, което по-рано бе считано за устойчиво в Европа, ще се окаже сапунен мехур, обичайните структури и схеми безусловно ще се разкапят. Това ще докара до срив на обичайните връзки и съюзи и до възникването на нови обединявания на основата на радикално разнообразни правила на икономическо съдействие. 

Русия а чакат сложни времена, само че тя ще се активизира и през 2018 година ще стартира плевел растеж в икономическото ѝ развиване, което ще я изведе на качествено ново равнище. Икономическите промени в Русия сполучливо ще приключат през 2025 година, в края на 7-годишния цикъл на огромни промени. Няма да е елементарно и на Украйна, само че през 2018 година тя ще стартира да търси пътища за възобновяване на положителните връзки с Русия, което ще се отрази удобно на по-нататъшната ѝ орис. 

Тъй като изявлението е било главно за стопанската система и парите, на Тамара Глоба ѝ бил заложен въпрос за криптовалутите и може ли да се има доверие на биткойна. Астрологът дава отговор, че това е опит с нова икономическа схема- Тя е доста ненадеждна и по тази причина на този стадий е рисковано да се влагат пари в нея, изключително, в случай че хората не разполагат с доста непотребни средства. Тя показва, че нови стопански и валутни схеми ще се появяват още доста, а на биткойна скоро ще му отмине модата. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР