В интервю за агенция PA преди Гран При на Азербайджан

...
В интервю за агенция PA преди Гран При на Азербайджан
Коментари Харесай

Световен шампион се съмнява дали Хамилтън

В изявление за организация PA преди Гран При на Азербайджан този уикенд, водачът на " Астън Мартин " призна, че се опасява от вероятността да се отдръпна от Формула 1. Хамилтън идва в Баку на 75 точки зад водача в шампионата Макс Ферстапен, откакто приключи трети, десети, четвърти, 13-и, шести, пети и осми в първите седем кръга от сезона, написа gong.bg.

" Когато опознаете Формула 1 по метода, по който го направихме аз и Люис, успеха и това да бъдете на върха е нещото, към което се стремите ", сподели Фетел, който завоюва четири следващи трофеи с " Ред Бул " сред 2010 и 2013 година.

" Вълнува ли те дали ще завършиш осми, 12-и или 13-и? Не, не, когато знаеш, че си бил първи толкоз доста пъти, а в тази ситуация с Люис повече от всеки различен водач ", добави той.

" Джордж Ръсел навлиза. Той прекара три години в " Уилямс ", страдайки до гибел в задната част на терена, а по-късно внезапно е осми или 12-и и животът за него е необикновен. Всеки е друг, само че би трябвало да бъдете обективни и да кажете: Вижте, Луис ще бъде ли толкоз разчувствуван от завършването на осмо място, колкото евентуално е Джордж? Не, и бих се изненадал, в случай че беше по този начин ", съобщи Фетел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР