В интернет се появиха ужасяващи кадри на убийството на бившия

...
В интернет се появиха ужасяващи кадри на убийството на бившия
Коментари Харесай

+18! Кадри от зверското убийство на Любо Полицая

В интернет се появиха ужасяващи фрагменти на убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов, което беше осъществено през март. Те бяха публикувани от Narod.bg, само че след това доста бързо отстранени от видеоплатформите.

На 25 март някогашният началник на „ Криминална полиция “ във Второ РПУ Любомир Иванов, прочут още като Любо Полицая, беше покосен от три патрона пред дома му в столичния квартал „ Лозенец”, близо Южния парк. Оказа се, че се е борил гневно за живота си, като това се вижда и от публикуваните фрагменти.

Вчера Lupa.bg ви даде информация за причинителите на покушението, които бяха арестувани от полицията - последователите на Левски и част от формация за отплата с разнообразни типове длъжници - Кристиан Илиев и Боян Табаков.



В последните фрагментите се вижда по какъв начин ексшефът на Криминална полиция в столичното 2-ро РПУ не е се е дал на убиеца си. Бившето топ ченге, след това впуснал се в престъпния бизнес с трафик на цигари, даже съумял да повали килъра си, само че в един миг губи превес и е убит.

След като пуска няколко патрона в жертвата си, атентаторът си обува маратонките, сварени от Любо Полицая по време на въргала, пуска надзорен изстрел в целта и напуща мястото на престъплението.



Прави усещане и фактът, че до момента в който тече цялата борба, охранителната камера улавя коли, които минават най-спокойно към кооперацията на Любомир Иванов.

Според последната информация покушението е осъществено от хора от бандата на Красимир Каменов – Къро, който от години се укрива в Република Южна Африка.

Lupa.bg ви напомня и още един случай с видео, през септември 2019-та година, в който още веднъж е забъркан рекетьорът и момче за мокри поръчки - Кристиан Илиев. На фрагментите се вижда по какъв начин той и негов съучастник бият момче, дължащо пари, а хората на улицата нехаят и подминават кървавия случай.



Самата майка на Илиев се хвалила пред свои другари от квартала по какъв начин момчето й изкарва прехраната си, откакто млати хора и им чупи костите.

Във Facebook групата " Забелязано в София " възмутени жители настояват, че видеото е снимано в столичния квартал " Толстой ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР