HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана Младенова и управителката на

...
HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана Младенова и управителката на
Коментари Харесай

Взимат детето на Надежда, след като влезе в леглото на Алекс?

HR експертът Надежда Вишева, стюардесата Йоана Младенова и шефката на заведение Магдалена Томова са трите дами, които не престават към финалната права на сантименталното премеждие „ Ергенът “ по bTV.

Зрителите следва да научат какво ще е крайното решението на Алек идната седмица в двата кулминационни епизода в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. Тази седмица Алек бе подготвил специфични изненади за девойките, като ги води на вълнуващи завършения отвън стените на имението. Заедно те посетиха подслон за магарета, където дамите получиха специфичната привилегия да кръстят новоспасените там животинки. След ексцентричната групова среща, изпълнена с доста страсти, Младенов предложения Маги на самостоятелно усамотение.

Двамата се любуваха на сантиментална вечеря под звездите, само че един натрапен посетител – магарето Марко – направи преживяването още по-магично. На идващия ден Алек насочи забавна задача към дамите на своето сърце, като ги провокира да го открият с помощта само на компас и карта. Дамите потеглиха от имението с впечатляващ „ ергенобил “ в търсене на единствената вярна посока, а с отличните си шофьорски умения Надежда ги води към къмпинга, където предприемачът ги очакваше с неспокойствие, с цел да прекарат незабравима нощ под намерено небе.

 РЕКЛАМА

Смелото решение на Надежда да се измъкне от палатката на девойките и да се сгуши в обятията на Алек обаче провокира вълна от неодобрение измежду Йоана, Маги и Валерия. Зрителите също недоволстват от разкрепостените нрави на майката.

„ Не я интересувал никой… Но дори и че детето й ще гледа това предаване, задоволително е огромно И държанието на майка си, което нито е за образец, нито е възпитателно! Горкото! “, написа зрителка на Facebook страницата на предаването. „ Синът й ще гледа! Тъжно и тъпо.Не желала детето да пораства без родния му татко като нея! “, гневят за фенове на шоуто, които упорстват бъвшият мъж да палавницата да си прибере наследника и да не го връща на майката: „ Жалко за детенцето… Ако бях на бащата на момента щях да го взема. Към момента тази жена е със напълно различен мъж.. Егати родителя “. Други обаче поздравяват Надежда: „ Любовта е битка… Печели този, който показва себе си. Надежда е влюбена жена и просто демонстрира намерено възприятията си. Това е най-естественото нещо в любовта – да желаеш да си в прегръдките на обичания без боязън, позор и други ограничения… Браво, Надежда! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР