В името на красотата и младостта на жена си Йордан

...
В името на красотата и младостта на жена си Йордан
Коментари Харесай

Музикант на Слави тунинговал жена си срещу 20 бона СНИМКИ

В името на хубостта и младостта на жена си Йордан Йончев-Гъмзата много се е постарал. Малко преди да навърши 38 години, родилата две деца балерина Юлиана наподобява по-добре в сравнение с когато е била на 18 години, демонстрират фотоси от двата интервала на благоверната на музиканта. Говори се, че той е вложил във външния й тип най-малко 20 бона, само че е удовлетворен от резултата.

Снимки на хубавата Юлиана „ преди” и „ сега” демонстрират сериозна разлика, която не се дълgи само на отминаващото време. Логично е на по-млади години да я изглеждала по-добре. В случая с балерината от „ Магаданс” обаче сякаш времето тече в нейна изгода. Колкото повече напредва възрастта й, толкоз по-хубава става госпожа Йончева.



Любопитно е, че лицето й последователно сякаш се трансформира. Това проличава най-силно в носа. Старите фотоси на Юлиана демонстрират много по-остра форма на дихателния орган, до момента в който на новите той наподобява дребен, кълбест и извънредно приветлив. Устните също са разнообразни. Докато преди са били хубави, само че сходни на устните, върху които всяко второ момиче слага червило, преди да излезе от вкъщи си, в този момент те са сочни, пухкави и съблазнителни. Личи, че зад типа им стоят напъните на някой добре подготвен и разбиращ от занаята си експерт по разкрасяване, написа hotnews.bg.

Лицето на Юлиана е с надалеч по-меки очертания спрямо преди, като не е ясно дали това се дължи на 2-3 кг от горната страна спрямо преди, или също е резултат от слагане на филъри. Балерината рядко се усмихва необятно, с цел да се видят ясно зъбите й, само че фотоси сред усмивката й преди и в този момент подсказва, че и там май е работено.

Прави усещане, че брачната половинка се е трансформирала освен в чисто физически проект. Стилът й също е друг спрямо преди. Няма и диря от крещящите тоалетчета и мощния грим, които й бяха запазена марка преди сватбата и малко откакто се омъжи. Сега Юлиана наподобява като стилна дама, а усетът й е съвсем безукорен. В облеклото й доминира черното, с което човек рядко може да сбърка, като в това време се пробва за заобикаля непотребни елементи. Това демонстрира, че госпожата поставя усърдие да заобикаля труфя за сметка на по-обрана и елегантна визия.

Гъмзата и Юлиана се ожениха преди 15 години. Първото дете на двойката се роди малко след сватбата, а 7 години по-късно на бял свят пристигна и второто. Макар и с две раждания зад тила си, Юлиана продължава да поддържа хубавата си фигура за наслада и горделивост на мъжа си. Преди да стане госпожа Йончева, тя има солидни спортни триумфи, въпреки че през днешния ден към този момент никой не приказва за тях. През 2001 година дружно с ансамбъла ни по художествена гимнастика става европейски първенец, а две години по-късно – международен вицешампион. Тогава към момента носи моминското си име – Юлиана Найденова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР