„В ХХI век да започне да гасне уличното осветление след

...
„В ХХI век да започне да гасне уличното осветление след
Коментари Харесай

Мая Манолова към властта: Не са занимават с тревогите на хората, идва социално цунами

„ В ХХI век да стартира да гасне уличното осветяване след 20:00 часа е обезпокоително. След това може да стартира и токът в домовете на хората. Хората имат проблем да си платят тока, парното и питателните артикули. Хората към този момент живеят ден за ден. Изправени сме на обществено цунами “, това съобщи пред БТВ водачът на „ Изправи се, БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова.

Тя разкритикува ръководещите, че не се занимават със страховете на хората.

„ Властта не се занимава с паниките на хората. Няма страна в Европа, която да не се зае с незабавна отплата, с цел да не основават такива тежки несъответствия в областта на енергетиката “, разясни тя.

Манолова разяснява и измененията на ръководещата коалиция в КЕВР.

„ Не е обикновено първият законопроект да се занимава само със състава на КЕВР. Можеше да се дефинират енергийно бедните и те да бъдат подкрепени или да се подкрепи бизнесът. Може да има преференциална цена за семействата до избран предел. Друго, което може да се направи е от енергийния микс на АЕЦ „ Козлодуй “ да се пренасочи евтиния ток към вътрешния пазар, вместо да се натрупат свръхпечалби “, предложи Мая Манолова.

По думите ѝ над милион български пенсионери са ощетени, а никой не мисли за работещите небогати.

Относно новия политически план, за който се заприказва преди дни тя беше безапелационна, че няма да е лице на новата групировка.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР