В голяма степен сме на кантарно положение, в което имаме

...
В голяма степен сме на кантарно положение, в което имаме
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Съдихме прибързано заради апартаментите, на палатка ли да живеят политиците?

" В огромна степен сме на кантарно състояние, в което имаме пет позитива и пет негатива. Трябва да работим, с цел да отпаднат негативите. "
Това разяснява по Българска национална телевизия министърът на правораздаването Данаил Кирилов по отношение на мониторинговия отчет от страна на Европейската комисия към България.
По думите му някои от негативите са по аргументи, самостоятелни от страната ни. Трябва ни допустимо най-стриктното осъществяване на рекомендациите, получени в последния отчет на Европейската комисия, съобщи Кирилов.
" Имаме проблем с недоверието, това е сензитивен детайл в една промяна. По тази причина и чувството за корупция в България е по-високо ", установи правосъдният министър.
Според Данаил Кирилов във връзка с " Апартаментгейт " прокуратурата вярно е отбелязала да не се бърза със заключенията, защото върви и данъчна инспекция. Твърде бързо раздаваме правораздаване в нашето общество, сподели Кирилов.
Министърът на правораздаването Данаил Кирилов е приел поканата на Лозан Панов да участва на инцидентното систематизиране на каузи, само че няма да е въздържан фен във Върховен касационен съд.
„ Ако бъда позволен на място ще се радва и гордея, в случай че в този опит всичко се потвърди, че е съвършено “, добави министъра.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР