В Глендейл, Аризона се състоя 57-ият Супербоул и за пореден

...
В Глендейл, Аризона се състоя 57-ият Супербоул и за пореден
Коментари Харесай

Ексклузивни кадри от най-очакваните филми на Супербоул

В Глендейл, Аризона се състоя 57-ият Супербоул и за следващ път най-гледаното спортно събитие в Съединени американски щати – финалът за купата на Националната футболна лига се трансформира в същински празник за киноманите, ставайки сцена за представянето на някои от най-очакваните филми за годината. На 100 милиона фенове пред дребния екран видяха вълнуващи извънредни фрагменти от Бързи и гневни 10, Индиана Джоунс и реликвата на ориста, Пазители на галактиката Volume 3, Писък 6, Трансформърс: Възходът на зверовете и Dungeons & Dragons: Разбойническа чест. С вик на уста, първи в родните кина, посрещаме Писък 6.

 

Хорър иконата Гоустфейс се завръща на огромния екран и за първи път се насочи към „ града, който в никакъв случай не спи “, за най-напрегнатата и кървава част от иконичната поредност досега. Сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напущат Уудсбъро и стартират нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов палач надява маската на Гоустфейс и като че ли не следва нито едно от откритите правила.

 

Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка последваща жертва, самоличността и претекстовете на килъра наподобяват все по-мъгляви. По всичко наподобява, че този път оживели няма да има. Един друг Гоустфейс ни чака с Писък 6 на уста – единствено в кината и 4DX от 10 март. От Ню Йорк се насочваме към магическите селения на Забравените кралства с епичната продукция Dungeons & Dragons: Разбойническа чест. С голям обсег, доста комизъм и нескончаем екшън, филмът пресъздава на огромен екран извънредно богатия, осъществявания с вълнуващи легенди, невероятни същества и героични борби, баснословен свят на именитата игра Dungeons & Dragons,  по метод, за който почитателите мечтаят от години. Забележителното странствуване Dungeons & Dragons: Разбойническа чест стартира предпремиерно от 24 март и премиерно от 31 март единствено в кината и IMAX, в дублирана и субтитрирана версия. Следващата спирка от пътешествието ни са галактическите простори с Пазители на галактиката Volume 3  – дълго чакания свършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата галактика на Марвел, за които е настанало време да си сърбат компилацията. Във кино лентата на Джеймс Гън (Пазители на галактиката, Отрядът самоубийци) познатите ни герои наподобяват малко по-различно от нормалното. Звездния заповедник Питър Куил още не може да осмисли връзките си с новата версия на починалата си другарка Гамора, тъй като би трябвало да откри метод да сплоти екипа към себе си, както с цел да избави Вселената от надвиснала заплаха, по този начин и да отбрани един от тях.

 

Мисия, която, в случай че не бъде приключена сполучливо, може да докара до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме. В Пазители на галактиката Volume 3 ще чуем гласа на номинираната за „ Оскар “ българска актриса Мария Бакалова като един паметните облици в киновселената – Космо, руско куче, изпратено в космоса през 60-те години, който в този момент е страж на галактическата станция Ноууеър. Сърбаме си компилацията с Пазители на галактиката Volume 3 единствено в кината от 5 май на 3D, IMAX 3D и 4DX. Началото на края на пътя – както за нас, по този начин и за един от най-успешните и обичани международни франчайзи, който към този момент три десетилетия събира феновете на високите скорости и екшъна пред огромния екран, стартира с Бързи и гневни 10.

 

В продължение на доста задачи, когато всички шансове са били против тях, Доминик Торето (Вин Дизел) и фамилията му са надхитрявали и надвивали всеки съперник на пътя им. Сега обаче те се изправят против нещо друго: от сенките на предишното изплува ужасяваща опасност в лицето на Данте Рейас (Джейсън Момоа), който, движен единствено и само от желанието за кърваво възмездие, е твърдо решен да унищожи всичко, което Дом обича.  Време е за най-експлозивната, само че и най-емоционална част от поредицата досега. Краят на пътя стартира с Бързи и гневни 10 от 19 май единствено в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

 

В началото на юни ще отприщим първичната си мощ със зрелищния киноспектакъл  Трансформърс: Възходът на зверовете. Изключително сполучливият франчайз Трансформърс се завръща на огромния екран и ще ни води на избухливо странствуване към света, в което ще се срещнем с нов, изумителен тип Трансформъри. През 1994 година, двойка археолози от Бруклин се натъкват на античен спор, който заплашва да унищожи планетата ни. В дългогодишната борба на Автоботите и Десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на Трансформърите – Максимали, Предакони и Тероркони. Изправяли сме се пред доста закани – и в предишното, и в бъдещето, само че тъкмо против такава не сме! Какво е мястото на човечеството в тази епична борба? Отприщваме първичната си мощ с Трансформърс: Възходът на зверовете от 9 юни единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. 

 
Своеобразното ни кинопътешествие завършва със завръщането на един от най-великите кино герои на всички времена - Индиана Джоунс, който ще ни води оттатък рамките на времето с дълго чакания Индиана Джоунс и часовникът на ориста. Иконичната шапка още веднъж поставя неподражаемият Харисън Форд, а компания му вършат Джон Рис Дейвис като емблематичния за поредицата Салах, Фийби Уолър-Бридж като кръщелницата на Инди Хелена и Мадс Микелсен като главния антагонист Волер. Действието на Индиана Джоунс и часовникът на ориста се развива през 1969 година, когато галактическата конкуренция доближава точката си на шупване. Индиана Джоунс е угрижен, откакто Американското държавно управление вербува някогашни врагове от Втората международна война, в обезверен опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер – някогашен нацист и сегашен член на НАСА, който е забъркан в програмата за кацането на Луната и който е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и в случай че Инди има какво да каже по въпроса. Поемаме в конкуренция с времето с Индиана Джоунс и часовникът на ориста в кината на 2D,  IMAX и 4DX от 30 юни, дублирана и субтитрирана версия.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР