В германския град Бон в провинция Северен Рейн-Вестфалия започва поредната

...
В германския град Бон в провинция Северен Рейн-Вестфалия започва поредната
Коментари Харесай

В Бон започва работа Конференция по проблемите на климата


В немския град Бон в провинция Северен Рейн-Вестфалия стартира следващата Конференция на Организация на обединените нации по проблемите на климата. Както оповестява Die Frankfurter Allgemeine Zeitung чакат се близо 25 25 хиляди участника. Конференцията е втората по рода си, проведена в Германия.

Целта е в границите на конференцията да бъде контрактувано реализиране на по-голям прогрес в използването на Парижкото съглашение за климата, подписано през декември 2015 година Още при идването си на власт президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи желанието си за отдръпване на страната от Парижкото съглашение за климата. Решението бе доказано и през октомври.

Буквално преди дни Организация на обединените нации разгласява данни за равнището на излъчванията. Организация на обединените нации заяви, че има голяма разлика сред направените от страните обещания за понижаване на излъчванията на парникови газове и подхванатите дейностите, нужни за ограничение на световното стопляне до под два градуса по Целзий,

Дори и да са изпълнени, тези доброволни обещания, вписани в Парижкото съглашение за климата, ще доведат до световно стопляне, вследствие на което ще се появят смъртоносни горещи талази, мощни стихии и равнищата на водите в океаните ще се увеличи, се споделя в годишния доклад за излъчванията.

„ Правителствата, частният бранш и гражданското общество би трябвало да преодолеят тази пагубна разлика ", предизвести изпълнителният шеф на Програмата на Организация на обединените нации по околната среда Ерик Солхайм дни преди началото договарянията в Бон.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР