В ефира на програмата В най-важното нещо д-р Александър Мясников

...
В ефира на програмата В най-важното нещо д-р Александър Мясников
Коментари Харесай

Лекар посочи най-безполезните бабини лекове срещу болести

В ефира на програмата " В най-важното нещо " доктор Александър Мясников приказва за най-безполезните способи на обичайна медицина, известни измежду хората.

На първо място, лекарят означи, че капки в носа от чесън и лук не оказват помощ да ни отърват от елементарната простуда. Напротив, носът тече още повече, защото лукът и чесънът го нервират още повече, написа zdrave.to.

Вдишването на горещите пари от варене на картофи също е неефективно. Такава процедура ще помогне за облекчение на признаците на грип и остри респираторни инфекции, само че самата болест няма да се излекува.

Освен това, съгласно лекаря, е извънредно рисково да се бори възпалено гърло с керосин. Този способ на лекуване може да докара единствено до тежко отравяне.

Сред другите безполезни способи на обичайна медицина, Мясников открои клизмата с чесън и мляко против глисти. Подобна процедура може да докара до чревно разстройство.

Лекарят прикани хората да не се пробват да преодолеят язвата или гастрита със зелев сок. Такива болести са инфекциозни по природа, тъй че можете да се отървете от тях единствено благодарение на антибиотици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР